banner

Postup

Potřebujeme:

Balíček špaget, konzervu tuňáka v oleji, cibuli, bazalku, 2 rajčatové protlaky, 3-5 rajčat, parmezán, 1/2 kosty hovězího bujonu, 1 dcl vody

Postup:

Nakrájenou cibuli necháme zesklovatět, přidáme protlaky a na kostičky nakrájená rajčata,dále bujou a deci vody, bazalku a necháme zvolna vařit.
Cca po 30 minutách přidáme tuňáka.Dochutíme, osolíme. Můžeme přidat i olivy.
Podáváme se špagetami a každou porci posypeme sýrem (může být i obyčejný eidam)

Sdílejte stránku

Následující recept:

Kakaovník s polevou

Špagety s tuňákem - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

18 %
8 hlasů

78 %
35 hlasů

4 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 45 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici