banner

Postup

Tohle jídlo máme moc rádi.


Do hrnce dáme na olej zpěnit cibuli a stroužek česneku,na tom potom podusit žampiony tak 200g,osolit,opepřit,přidat ,mletou papriku a 2 lžíce kečupu,trošku bazalky,2 lžíce hořtice,zamíchat a podusit.Přidat 300g nějakého masa my volíme vepřové,ale klidně i kuřecí nebo krutí.Zalít vodou,ale né moc a podusit tak pul až hodinu.Rozkvedlat v hrníčku mouku s mlékem(smetanou)a zalít to.Provařit ,ochutnat a popřípadě dochutit.


Podávat jako omačku na špagety.Není třeba přidávat sýr.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

žravé řezy

Následující recept:

rychle kolace...odkaz

Luxusní špagety - diskuze

Hm, to vypadá jedle!dík za tip!
To jsou mi dobroty
Ha ha Gabi.Nieco podobne sme mali dnes na obed.Cibula,mleta paprika,kureci maso,normalna paprika,rajcata,smetana.Mnam mnam
Gábi,díky za tip.Špagety se u nás můžou každýtýden

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

23 %
15 hlasů

72 %
47 hlasů

5 %
3 hlasy

Celkem hlasovalo 65 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici