banner

Postup

Uvaříme půl sáčku těstovin a rovněž stejné množství brambor (brambory ve slupce). Na pánvi osmahneme cibuli.Přidáme uzeninu na kostičky, mletou papriku. Smícháme s brambory a těstovinami.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Štrůdl z jogurtu

Následující recept:

Kuřecí nudličky s nivou

Grenadýrmarš - diskuze

muj postup jse malinko jiny, brambory nakrajim na kostky, varim do mekka na osmahnute cibulce s mletou paprikou. pak je rozmackam a smicham s flickama a omastim upecenou anglickou slaninkou /kosticky/.

dobré je do toho

dobré je do toho přidat i kyselé zelí... sakra... jedla bych jedla, až bych brečela, ani uzeninku nepotřebuju, jenom omastit, papriku, a to kysané zelí... a ty brambory je dobré jemně rozvařit :)
je to docela dobré jídlo a hlavně docela rychlé.Nám to vždy vařila mamka,ale znám to pod názvem uhlířina,takže žádná novinka

taky to dělám říkáme tomu

uhlířina

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

15 %
6 hlasů

80 %
32 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 40 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici