banner

Postup

potřebujeme: 1/2kg bílých fazolí, 1 cibule, 2dl kečupu, 20dkg uzeného bůčku, 2-3 stroužky česneku, 1 kostka masoxu, lžíce papriky

Příprava: Předmočené fazole vaříme asi v 1/2l vody až se voda vyvaří, mezitím si připravíme nadrobno nakrájenou cibuli, bůček, na kolečka česnek, spolu osmažíme a pak vsypeme do fazolí, zalijeme litrem vody s masoxem a přisypeme lžíci papriky, vaříme, podléváme dokud se nezačnou fazole rozvařovat, pak přidáme sůl a kečup, dále nevaříme, podáváme s vekou.

My místo bůčku dáváme klobásu, pikantní nebo normální jak kdo má rád. Je to výborné a máme to vždycky na dva dny.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Baileys z Poděbrad

Následující recept:

Kynuté bramborové langoše

Fazole po zlatokopecku - výborné a jednoduché - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40