banner

Postup

potřebujeme: 1/2kg bílých fazolí, 1 cibule, 2dl kečupu, 20dkg uzeného bůčku, 2-3 stroužky česneku, 1 kostka masoxu, lžíce papriky

Příprava: Předmočené fazole vaříme asi v 1/2l vody až se voda vyvaří, mezitím si připravíme nadrobno nakrájenou cibuli, bůček, na kolečka česnek, spolu osmažíme a pak vsypeme do fazolí, zalijeme litrem vody s masoxem a přisypeme lžíci papriky, vaříme, podléváme dokud se nezačnou fazole rozvařovat, pak přidáme sůl a kečup, dále nevaříme, podáváme s vekou.

My místo bůčku dáváme klobásu, pikantní nebo normální jak kdo má rád. Je to výborné a máme to vždycky na dva dny.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Baileys z Poděbrad

Následující recept:

Kynuté bramborové langoše

Fazole po zlatokopecku - výborné a jednoduché - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

15 %
6 hlasů

80 %
32 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 40 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici