Recept: Špagetový talíř

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

krkovice bez kosti

špagety

cibule

žampiony nebo jiné houby (i sušené)

česnek

sůl,majoránka

smetana

mouka

koření na krkovičku

kmín

niva

 

Masová směs:
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Sušené houby necháme nasáknout trochou vody. Maso nakrájíme na větší kousky.
V hrnci na oleji orestujeme houby, přidáme cibuli, orestujeme.
V míse smícháme hladkou mouku, koření na krkovičku, kmín. Obalíme kousky masa a přidáme k cibuli s houbami do hrnce. Necháme zatáhnout, osmahneme a zalejeme vodou nebo vývarem. (Pokud máme vodu, bujon přidáme, když začne všechno vařit.) Dusíme, dokud maso nezměkne.
Jakmile je měkké, přidáme smetanu a dochutíme solí, utřeným česnekem a majoránkou - dle chuti.
Špagety uvaříme v osolené vodě s trochou oleje.
Nivu nastrouháme na malé slzičky.
Servírujeme jako špagetové hnízdo, uprostřed masová směs a kolem obsypaná niva.



autor: lucie73    Poslední změna: 13.08.2011 14:10:18
Předchozí článek Smetanovo-sýrová omáčka
s kuř.masem na těstoviny
Další článek rychlé těstoviny s rajčaty a olivami
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace
Inzerce
×