Recept: Fazole po zlatokopecku - výborné a jednoduché

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
potřebujeme: 1/2kg bílých fazolí, 1 cibule, 2dl kečupu, 20dkg uzeného bůčku, 2-3 stroužky česneku, 1 kostka masoxu, lžíce papriky

Příprava: Předmočené fazole vaříme asi v 1/2l vody až se voda vyvaří, mezitím si připravíme nadrobno nakrájenou cibuli, bůček, na kolečka česnek, spolu osmažíme a pak vsypeme do fazolí, zalijeme litrem vody s masoxem a přisypeme lžíci papriky, vaříme, podléváme dokud se nezačnou fazole rozvařovat, pak přidáme sůl a kečup, dále nevaříme, podáváme s vekou.

My místo bůčku dáváme klobásu, pikantní nebo normální jak kdo má rád. Je to výborné a máme to vždycky na dva dny.
autor: monarita    Poslední změna: 25.11.2008 19:45:15
Předchozí článek Ťamanské nudle Další článek jednoduché LASAGNE
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace
Inzerce