Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: besamel na pecivo

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

 nejlip na domaci rohliky

1 cibule

panak piva

panak mlika

100 g sejra

bylinky

francouzska horcice

sul

pepr

 

cibuli osmahneme na masle, zalijeme pivem a mlikem, ochutime bylinkama, horici, soli a peprem a rozpustime sejra.

Nalijeme na neupecene rohliky a dame upect jak normalne.

autor: zajic    Poslední změna: 29.07.2012 17:46:39
Předchozí článek Rajčatový salát alá Cukřík Další článek besamel na pecivo
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×