banner

Postup

Potřebujeme: 40 g tuku, sůl, 50 g rýže, cibuli, 250 g hovězího nebo vepřového masa bez kostí, 150 g zeleniny, 100 g hub, česnek, kousek bobkového listu, 2 zrnka pepře, špetku tymiánu, oregano nebo majoránku, 50 g polévkových těstovin, 4 lžíce smetany, papriku, 4 lžíce strouhaného sýra.
Rýži podusíme na tuku společně s drobně nakrájenou cibulí, přidáme maso nakrájené na kostičky, osmahneme, zalijeme litrem vody, osolíme a uvaříme doměkka. Přidáme nakrájenou zeleninu a houby, česnek a koření a vaříme. Zavaříme těstoviny a necháme přejít varem. Na talíři přidáme smetanu, pažitku a sýr.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Krémová celerová polévka

Následující recept:

Špenátová polévka s vejcem

Minestra s masem - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

18 %
12 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

57 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40