banner

Postup

Potřebujeme: 400 g drštěk, sůl, 1 1/4 l vody, 40 g slaniny, cibuli, 50 g vařeného uzeného masa, česnek, petrželku, feferonku nebo mletou pálivou papriku, 3 lžíce protlaku, pepř, strouhaný sýr.
Dršťky uvaříme doměkka, vyjmeme z vývaru a nakrájíme na čtverečky. V hrnci rozškvaříme slaninu nakrájenou na kostičky, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a na kostičky nakrájené uzené maso. Vše osmahneme, vmícháme drobně nakrájený česnek, pepř, nasekanou petrželovou nať a feferonku, dršťky a protlak. Vše opět osmahneme, zalijeme vývarem z drštěk a krátce podusíme. Před podáváním sypeme porce polévky sýrem.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Papriky plněné nivou

Následující recept:

Krémová celerová polévka

Dršťková polévka - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

19 %
8 hlasů

77 %
33 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 43 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici