banner

Postup

Ingredience
3-4 brambory, hrubá mouka (polovinu hmotnosti oloupaných brambor), 2 vejce, 1 kostka slepičího bujónu, 1 cibule, 1 lžíce másla, sůl, mletý pepř, 250 ml mléka, zelená petrželka    
Postup
Do hrnce dáme vařit asi litr osolené vody s bujónem. Z nastrouhaných syrových brambor, mouky a jednoho vejce umícháme těstíčko. Lžičkou vykrajujeme malé kousky a zavařujeme je do vařící vody. Pak vmícháme rozšlehané druhé vejce, špetku pepře, cibuli pokrájenou nadrobno osmaženou na másle a chvíli povaříme. Vlijeme do polévky horké mléko a vmícháme posekanou zelenou petrželku. Podle chuti dosolíme.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Pětibarevný koláč ..

Následující recept:

Marmeládové řezy

Chundelka - diskuze

Teda to by nam chutnalo.Urcite vyzkousim.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40