banner

Postup

Ingredience
3-4 brambory, hrubá mouka (polovinu hmotnosti oloupaných brambor), 2 vejce, 1 kostka slepičího bujónu, 1 cibule, 1 lžíce másla, sůl, mletý pepř, 250 ml mléka, zelená petrželka    
Postup
Do hrnce dáme vařit asi litr osolené vody s bujónem. Z nastrouhaných syrových brambor, mouky a jednoho vejce umícháme těstíčko. Lžičkou vykrajujeme malé kousky a zavařujeme je do vařící vody. Pak vmícháme rozšlehané druhé vejce, špetku pepře, cibuli pokrájenou nadrobno osmaženou na másle a chvíli povaříme. Vlijeme do polévky horké mléko a vmícháme posekanou zelenou petrželku. Podle chuti dosolíme.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Pětibarevný koláč ..

Následující recept:

Marmeládové řezy

Chundelka - diskuze

Teda to by nam chutnalo.Urcite vyzkousim.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

15 %
6 hlasů

80 %
32 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 40 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici