Recept: Dršťková polévka

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Potřebujeme: 400 g drštěk, sůl, 1 1/4 l vody, 40 g slaniny, cibuli, 50 g vařeného uzeného masa, česnek, petrželku, feferonku nebo mletou pálivou papriku, 3 lžíce protlaku, pepř, strouhaný sýr.
Dršťky uvaříme doměkka, vyjmeme z vývaru a nakrájíme na čtverečky. V hrnci rozškvaříme slaninu nakrájenou na kostičky, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a na kostičky nakrájené uzené maso. Vše osmahneme, vmícháme drobně nakrájený česnek, pepř, nasekanou petrželovou nať a feferonku, dršťky a protlak. Vše opět osmahneme, zalijeme vývarem z drštěk a krátce podusíme. Před podáváním sypeme porce polévky sýrem.
autor: silenkaa    Poslední změna: 11.07.2007 12:58:12
Předchozí článek Krémová celerová polévka Další článek pomazánka zelený ďábel
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×