Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Polévka líného kuchaře

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
... tak se u nás říká krupicové, je velmi rychlá, jednoduchá a také dobrá:
Osmahnout cibulku (ne moc, pak plavou tmavé kousky v polévce a nevypadá to hezky), přidat zeleninu (buď čerstvou kořenovou, hlavně mrkev, často ale používám mraženou směs mrkev-hrášk-kukuřice), osmahnout, zalít vodou, trošku soli a pepře (podle chuti a s ohledem na děti, já polévkové koření ani bujon v kostce nepoužívám), provařit, až je zelenina hotová. Přisypat krupici, provařit (1-2 minutky, krupice je hotová hned), nakonec přidat rozkvedlané vajíčko. Ozdobit možno zelenou petrželkou. Ryhlé, levné, jednoduché, mňamkózní :o)))
autor: Renča    Poslední změna: 11.04.2008 06:06:55
Předchozí článek čím dochutit polévku bez glutamátu Další článek Chlebový kvásek
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×