Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Zapečené maso s tatarkou a sýrem

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

Marináda - vajíčka 2-3, lžíce oleje, lžička solamylu, sojová omáčka, špetka muškátového květu. někdy dám i lžíci kečupu

maso

tatarka

strouhaný sýr

 

V základním receptu je hovězí maso, ale já dělám z kotlety, kuřecích prsou,ale i ze sojového.

Maso nakrájíme na tenké plátky které osolíme a opepříme a naložíme do marinády ideálně přes noc.

Do pekáčku(zapékací miska) narovnáme plátky masa a přelejeme zbylou marinádou, posypeme strouhaným sýrem a na to opatrně rozetřeme v tenké vrstvě tatarku. Celé strčíme do trouby a pozvolna pečeme v troubě ( 180°C na 40-50minut) až se na povrchu objeví zlatavá krusta. 

Podáváme s vařeným bramborem a zeleninovým salátem.

autor: Ady.S    Poslední změna: 02.05.2018 19:48:42
Předchozí článek Zapečené filé se zeleninou Další článek Výborná plněná překládaná Pizza
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×