banner

Postup

TĚSTO:


Ušlehat 6 celých vajec + 180 g cukru.


Přidat 210 g polohrubé mouky a 30 g kakaa.


 


POLEVA, KTERÁ SE NELÁME PŘI KRÁJENÍ:


Ve vodní lázni rozpustit 200 g čokolády na vaření + 6 lžic vody + 1 lžíci másla + 3 lžíce šlehačky.


Na dort lít, až když má poleva cca 30°C.


 


PAŘÍŽSKÁ ŠLEHAČKA:


 Svařit nejlépe den předem 4 šlehačky + 4 čokolády na vaření. Dát do lednice vychladit a druhý den klasicky vyšlehat. Přidám ještě 2 ztužovače šlehačky.


 


Klasicky upeču těsto, 2x prokrojím, lehce pomáznu marmeládou a naplním polovinou šlehačky.


Poté poleju polevou a po zatuhnutí ozdobím dle fantazie.


 


Dělala jsem si ho k narozeninám a protože rodině chutnal, dělala jsem ho dnes na taťkovo přání k jeho narozkám.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Následující recept:

Cikánský řízek

Rychlý pařížák - diskuze

Super!

Skvěle popsaný postup i pro začátečníky. Super!
Díky,vypadá krásně.A musí být dobrý.Já mám takový hlad....

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

25 %
17 hlasů

70 %
47 hlasů

4 %
3 hlasy

Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici