banner

Postup

2dcl mléka


125g másla nebo hery


2 žloutky


1 vanilkový cukr


lžíce rumu


500g polohrubé mouky


75g cukru


půl lžičky soli


30g čerstvého droždí


program těsto


Vyválet placku, já dělám z jedné dávky dvě, potřít olejem posypat skořicí, já sypu dost a posypat moučkovým cukrem, zarolovat jako roládu, a tu rozkrojit podélně jen u kraje kousek nechat spojený a dávat jeden cop přes druhý a nakonci spojit. Ještě chvilku nechat kynout, péct v rozpálené troubě asi 20min....já ty časy neumím odhadnout..no každá poznáte že je upečeno:-))

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Tatrankové pracny

Následující recept:

Recepty pro domácí pekárnu

Skořicovník - diskuze

skořicovník se peče tak se těším....
Děkuju moc,tohle bude dobrůtka.Už se těším na odpolední pečení.Zjistila jsem,že Tvé recepty jsou samá tutovka pro mou rodinu.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

17 %
7 hlasů

79 %
33 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 42 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici