banner

Postup

200 g hrube mouky


300 ml vody


+


150 ml vody


300 g hladke mouky


4 lzicky soli


1 lzicka medu


pytlik suseneho drozdi (polovica cerstveho)


 


drceny kmin, mandle, bylinky


 


Na dno pakarny (michadla nasazena) se nasype hruba mouka a zalije se 300 ml varici vody. Nejakym drevenym michadelkem se promicha. Po schladnuti na pokojovou teplotu se zalije 150 ml studene (pokojove) vody, a pak normalne, jak jakykoliv jiny chleba - mouka, do jednoho rohu sul, do druheho med, doprostred drozdi.


Po pipnuti kmin, mandle (cele, klidne neloupane), bylinky (bozi je pazitka a jine hodne vonave)


 

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

kukuricny kolac

Následující recept:

tvarohová kuličková buchta

Mandlovy chleba - diskuze

mňam,taky vyzkoušíme

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

18 %
3 hlasy

82 %
14 hlasů

0 %
0 hlasů

Celkem hlasovalo 17 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40