banner

Postup

200 g hrube mouky


300 ml vody


+


150 ml vody


300 g hladke mouky


4 lzicky soli


1 lzicka medu


pytlik suseneho drozdi (polovica cerstveho)


 


drceny kmin, mandle, bylinky


 


Na dno pakarny (michadla nasazena) se nasype hruba mouka a zalije se 300 ml varici vody. Nejakym drevenym michadelkem se promicha. Po schladnuti na pokojovou teplotu se zalije 150 ml studene (pokojove) vody, a pak normalne, jak jakykoliv jiny chleba - mouka, do jednoho rohu sul, do druheho med, doprostred drozdi.


Po pipnuti kmin, mandle (cele, klidne neloupane), bylinky (bozi je pazitka a jine hodne vonave)


 

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

kukuricny kolac

Následující recept:

tvarohová kuličková buchta

Mandlovy chleba - diskuze

mňam,taky vyzkoušíme

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

15 %
6 hlasů

80 %
32 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 40 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici