banner

Postup

Voda nebo mleko 300ml
Jogurt 200g
Sul 1kavova lzicka
Cukr 1kavova lzicka
Mouka typu 550(hladka) 700g
Suche drozdi(ja dala normalni)1balicek(10g)



Program 1klasik
Postupne se to vlozi do pekarny a pak uz se jen ceka na vysledek dobrou chut

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Preclíky, uzlíky

Následující recept:

Rada

Jogurtovy chleb z domaci pekarny - diskuze

vynikajici
mouka 550 mi vychazi vsude jako polohruba svetla
Právějsem ho upekla,chutná fantasticky,doporučuju.Jani,díky za tip.

Dotaz

Chleba vypadá dobře, jen bych prosil upřesnit: Jogurt - jaký? Obyčejný bílý? A program 1 Clasic - kolik minut míchání, kolik kynutí a kolik pečení? Moje pekárna má ty programy označený jinak... Předem díky

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

15 %
6 hlasů

79 %
31 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 39 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici