banner

Postup

Voda nebo mleko 300ml
Jogurt 200g
Sul 1kavova lzicka
Cukr 1kavova lzicka
Mouka typu 550(hladka) 700g
Suche drozdi(ja dala normalni)1balicek(10g)



Program 1klasik
Postupne se to vlozi do pekarny a pak uz se jen ceka na vysledek dobrou chut

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Preclíky, uzlíky

Následující recept:

Rada

Jogurtovy chleb z domaci pekarny - diskuze

vynikajici
mouka 550 mi vychazi vsude jako polohruba svetla
Právějsem ho upekla,chutná fantasticky,doporučuju.Jani,díky za tip.

Dotaz

Chleba vypadá dobře, jen bych prosil upřesnit: Jogurt - jaký? Obyčejný bílý? A program 1 Clasic - kolik minut míchání, kolik kynutí a kolik pečení? Moje pekárna má ty programy označený jinak... Předem díky

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40