banner

Postup

250 ml mléka
1 vejce
500 g hrubé mouky
1 lžička cukru
1 lžička soli
1 lžička sušeného droždí neo 1/4 kostky čerstvého
3 hrsti kostek z housky nebo rohlíku
Pekárna ETA - program těsto. Nechat proběhnout celý program, pak vyklopit na vál, vyválet knedlíky (dle velikosti hrnce), nechat 10 minut kynout a dát vařit na cca 20 minut do vroucí osolené vody, po 10 minutách otočit. Po vyjmutí propíchat, aby se nesrazily

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

DOMÁCÍ NUDLE Z PEKÁRNY

Následující recept:

Bábovka z vaječného koňaku

Houskové knedlíky z pekárny - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40