banner

Postup

250 ml mléka
1 vejce
500 g hrubé mouky
1 lžička cukru
1 lžička soli
1 lžička sušeného droždí neo 1/4 kostky čerstvého
3 hrsti kostek z housky nebo rohlíku
Pekárna ETA - program těsto. Nechat proběhnout celý program, pak vyklopit na vál, vyválet knedlíky (dle velikosti hrnce), nechat 10 minut kynout a dát vařit na cca 20 minut do vroucí osolené vody, po 10 minutách otočit. Po vyjmutí propíchat, aby se nesrazily

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

DOMÁCÍ NUDLE Z PEKÁRNY

Následující recept:

Bábovka z vaječného koňaku

Houskové knedlíky z pekárny - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

17 %
7 hlasů

79 %
33 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 42 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici