banner

Postup

250 g žitné celozrnné mouky
150 g pšeničné celozrnné mouky
150 g hladké mouky
2 PL octa
1 PL soli (rovná)
1 kostka droždí nebo 1 sušené droždí
300 g vlažné vody
Pečeme jako celozrnný (ETA program č. 5, 3:40 min.)

dle chuti kmín, sezamové semínko, slunečnice, dýňové semínko, lněné semínko...

Sdílejte stránku

Celozrnný chleba - diskuze

není té hladké mouky nějak málo? Vždycky má být min.300g,ne?

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

18 %
12 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

57 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40