banner

Postup

250 g žitné celozrnné mouky
150 g pšeničné celozrnné mouky
150 g hladké mouky
2 PL octa
1 PL soli (rovná)
1 kostka droždí nebo 1 sušené droždí
300 g vlažné vody
Pečeme jako celozrnný (ETA program č. 5, 3:40 min.)

dle chuti kmín, sezamové semínko, slunečnice, dýňové semínko, lněné semínko...

Sdílejte stránku

Celozrnný chleba - diskuze

není té hladké mouky nějak málo? Vždycky má být min.300g,ne?

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

19 %
8 hlasů

77 %
33 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 43 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici