Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Zelíčko z domací pekárny

Rady, recepty - vlastní, kde kupovat směsi. Za námět na novou rubriku děkujeme JaniněK.

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

Po uspěchu s jablíčkama ,mě napadl ještě jeden recept.

Moje mamka dělávala moc dobrý zelnný salát.Jenže se to muselo hlídat a míchat.Proto mě napadlo udělat ho v pekárně.

Tak,že hlávku zelí kolem kila,nakrájet na co nejjemněji,nasypat do pekárny a přidat asi pul hrnku vody,lžíci cukru,citronovou štávu,sul,kmín.

A nechat to udělat na program marmeláda.Bylo to přesně tak jak to mělo být,ještě trošku křupavé na skus.

Jedli jsme to teplé,ale druhý den studené to bylo dokonalé.







autor: Honafa    Poslední změna: 11.11.2010 10:52:59
Předchozí článek Perníkový chleba Další článek Chleba
Diskuze
  • Tak zeli do pekarny to by mne vazne nenapadlo.Jsi fakt dobra ze mas odvahu takle zkouset novy veci.Tohle bych se taky rada naucila        
    JaninaK   | 12.11.2010 14:37:20
    Reagovat | URL příspěvku
  • Gábi,tos to tam nechala celou tu hodinu????
    Ty za chvilku budeš v pekárně i čaj         
    tygřímáma   | 11.11.2010 10:56:15 | Reakcí: 1, poslední: 11.11.2010 10:59:19
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE:
      No celou tu dobu,jen jsem to trošku z těch stěn dávala dolu at se to nepřípáli.Proto tam musí být ta voda.Možná,že by to sneslo i déle.
      Honafa   | 11.11.2010 10:59:19
      Reagovat | URL příspěvku
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace
Inzerce