Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Podmáslové rohlíky

Rady, recepty - vlastní, kde kupovat směsi. Za námět na novou rubriku děkujeme JaniněK.

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Ja nic neměřím ani nevážím tak jsou suroviny jen orientační.
Asi 250ml podmáslí,nebo kefíru,nebo tak něčeho.Asi 300g mouky,pul sušeneho droždí,lžička cukru a lžíčka soli.Trošku jsem naředila mlíkem a trošku jsem tam dala oleje.Tak asi 2 lžíce.Nechala jsem to vymíchat pekárnou.
Potom jsem to rozválela ,nakrajela na čtverečky na ně položila plátek šunky a plátek sýru.Bylo všechno přibližně stejně velké.Zarulovala jsem to.Potřela mlíkem se solí a upekla.
Těsto,na to,že v něm nic není je překvapivě dobré.Chutná jak těsto na kupované anglické rohlíky.




autor: Honafa    Poslední změna: 10.11.2009 14:22:32
Předchozí článek Kynuté ovocné knedlíky Další článek Helenské rohlíčky
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×