Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Označení mouky

Rady, recepty - vlastní, kde kupovat směsi. Za námět na novou rubriku děkujeme JaniněK.

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
V některých receptech najdete:např. přidejte mouku č. 405.Co to vlastně znamená?

Označení mouky

T 400 Mouka pšeničná výběrová polohrubá

T 405 Mouka umletá ze zrna, ze kterého byl odstraněn klíček a obal. Je to vlastně nejsvětlejší a tím pádem nejméně celozrnná mouka

T 450 Pšeničná mouka polohrubá

T 512 Pšeničná mouka pekařská speciál

T 530 Pšeničná mouka hladká světlá

T 550 Pšeničná mouka polohrubá světlá

T 650 Pšeničná mouka hladká polosvětlá

T 700 Pšeničná mouka světlá, chlebová

T 1000 Pšeničná mouka hladká, tmavá, chlebová

T 1050 Pšeničná mouka chlebová

T 1150 Chlebová mouka

T 1800 Pšeničná mouka celozrnná, hrubá, jemná

T 960 Žitná mouka chlebová

T 1700 Žitná mouka celozrnná
autor: morina    Poslední změna: 20.01.2009 10:38:15
Předchozí článek "Babiččin mazanec" Další článek Koláčky raz dva
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace
Inzerce