Recept: Celozrný chléb

Rady, recepty - vlastní, kde kupovat směsi. Za námět na novou rubriku děkujeme JaniněK.

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Směs jsem zatím nekoupila,přijde mi to drahé
Metodou pokus,omyl,jsem si vytvořila vlastní směs ,která chutná všem,i dětem
Mouky mám z Kaufu
RECEPT:
300g hladká mouka
250-300g celozrná (špaldová)
350ml vody
1,25 malé odměrky přiložená k pekárně(malá kávová lžička)inst.droždí
2 malé odměrky cukr krystal
2 malé odměrky soli
3 velké odměrky (pol.lžíce)semínek (slunešnice,sezam,proso,lněné semínko,oves.vločky,kmín....)

Nejdůležitější ovšem je,nastavit pekárnu tak na 6-8 hodin (peču většinou v noci,aby byl ráno teplý )
Ingredience zřejmě získají stejnou teplotu a chlebík je krásně nadýchaný Pokud peču hned ,není tak dobrý
Dobrou chuť a ať se daří !!


autor: Small    Poslední změna: 21.04.2009 23:26:18
Předchozí článek Recepty na chléb Další článek Pudinková bábovka
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace
Inzerce