Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Jogurtovy chleb z domaci pekarny

Rady, recepty - vlastní, kde kupovat směsi. Za námět na novou rubriku děkujeme JaniněK.

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Voda nebo mleko 300ml
Jogurt 200g
Sul 1kavova lzicka
Cukr 1kavova lzicka
Mouka typu 550(hladka) 700g
Suche drozdi(ja dala normalni)1balicek(10g)



Program 1klasik
Postupne se to vlozi do pekarny a pak uz se jen ceka na vysledek dobrou chut






autor: JaninaK    Poslední změna: 31.12.2008 16:20:58
Předchozí článek Rada Další článek Pizza bagety z domácí pekárny
Diskuze
  • vynikajici
    Liberte   | 13.12.2010 16:44:41
    Reagovat | URL příspěvku
  • mouka 550 mi vychazi vsude jako polohruba svetla
    Liberte   | 02.12.2010 09:24:40
    Reagovat | URL příspěvku
  • Právějsem ho upekla,chutná fantasticky,doporučuju.Jani,díky za tip. 
    tygřímáma   | 05.01.2009 17:37:27
    Reagovat | URL příspěvku
  • Dotaz
    Chleba vypadá dobře, jen bych prosil upřesnit: Jogurt - jaký? Obyčejný bílý? A program 1 Clasic - kolik minut míchání, kolik kynutí a kolik pečení? Moje pekárna má ty programy označený jinak... Předem díky  
    Dr. House   | 01.01.2009 18:33:41 | Reakcí: 5, poslední: 05.01.2009 20:40:03
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Dotaz
      Jogurt na 100% obyč bílý.Ostatní operace pekárny musíš upřesňovat???
      tygřímáma   | 01.01.2009 18:42:10
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Dotaz
      Ano jogurt bily mela jsem doma Activii.Jinak chleba jsem pekla 3Hod 30min.Predehrev 20min,michani 3min,1hneteni 2min,2hneteni 13min,1vykynuti 45min,hlazeni testa 1min,2vykynuti 18min,hlazeni testa 1min,3vykynuti testa 1min,peceni 62min.Snad je to dostatecne srozumitelne a pomuzeti to.    Tak snad se zadari
      JaninaK   | 01.01.2009 19:27:13
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Dotaz
      Děkuji dámy   Ten popis činností je až moc složitý na moje jednoduché myšlení, takže vyberu program, který bude co nejblíž 3,5 hodinám   Zdravím a přeji hodně šťastných chlebů v roce 09!
      Dr. House   | 04.01.2009 18:11:06
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Dotaz
        Housi, připojuji se k díkům za recept i k jednoduchosti mého myšlení - doufám, že jen pokud jde o pekárnu   - a nebo víš co, nazývejme to pouhou nezkušeností, kteroužto si jako čerství majitelé této mašinky snad můžeme dovollit  
        Renča   | 04.01.2009 20:43:45
        Reagovat | URL příspěvku
  • mňam,mňam
     
    tygřímáma   | 30.12.2008 18:44:14
    Reagovat | URL příspěvku
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace
Inzerce