banner

Postup

Lis je výborná věc.Né jen na sušenky,ale i na zdobení.Dá se tam dát třeba bylinkové máslo a pak udělat kytičku na steak.


Když ještě vaření nebylo muj koníček dělala jsem lisem všechno cukroví a vždy bylo výborné.Pak mi ho tchyně zničila a já si ho koupila až včera.Ještě s tím moc neumím,ale věřím,že to cvičením zvládnu.


Dnes jsem vyrobila pomerančové sušenky.


Recept je přiměřeně.BUd přidat tekutinu nebo mouku.Struktura má být asi jako na linecké.


150g másla,2 vajíčka,pul hrnku cukru,pul hrnku pomerančového sirupu.Já používám takový přírodní a dělam z něho džusy,není moc sladký,a asi 400g mouky,pul prášku do pečiva


Postup je klasický-rozehřát máslo,přidat vajíčka,cukr a tu štávu,promíchat ,přidat mouku a prašek do pečiva.VYpracovat rukama těsto.Dát do lisu a nacvakat na plech.


Vyzkoušela jsem ruzne tvary .

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Pro insiraci

Následující recept:

Smažené jablečné placičky

Sušenčičky z lisu - diskuze

mohla bych do toho dát sirup Jupí jakoukoli příchuť??
Gábi,mám ho taky ale plastový a to je na prd asi si koupím taky kovový sušenky se u nás snědí jedna dvě
No to je paráda,Gábi.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

18 %
12 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

57 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40