banner

Postup

1/3l mléka
50g vanilkového pudinku
2 žloutky
130g moučkového cukru
170g másla
rum,vanilkový cukr.
V menší části mléka rozmícháme žloutky a pudinkový prášek a vlijeme je za stálého míchání do zbylého vařícího mléka.
Přidáme:
30g cukru
20g másla
vanilkový cukr
-přivedeme k varu a vaříme 2 minuty.Máslo utřeme s cukrem do pěny,vyšleháme je do téměř studeného žloutkového krému a nakonec ochutíme rumem.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

těstoviny se zeleninou

Následující recept:

zapečený pangas

Krém pro Honafu - diskuze

Je diky snad to zvladnu.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40