Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Sušenčičky z lisu

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

Lis je výborná věc.Né jen na sušenky,ale i na zdobení.Dá se tam dát třeba bylinkové máslo a pak udělat kytičku na steak.

Když ještě vaření nebylo muj koníček dělala jsem lisem všechno cukroví a vždy bylo výborné.Pak mi ho tchyně zničila a já si ho koupila až včera.Ještě s tím moc neumím,ale věřím,že to cvičením zvládnu.

Dnes jsem vyrobila pomerančové sušenky.

Recept je přiměřeně.BUd přidat tekutinu nebo mouku.Struktura má být asi jako na linecké.

150g másla,2 vajíčka,pul hrnku cukru,pul hrnku pomerančového sirupu.Já používám takový přírodní a dělam z něho džusy,není moc sladký,a asi 400g mouky,pul prášku do pečiva

Postup je klasický-rozehřát máslo,přidat vajíčka,cukr a tu štávu,promíchat ,přidat mouku a prašek do pečiva.VYpracovat rukama těsto.Dát do lisu a nacvakat na plech.

Vyzkoušela jsem ruzne tvary .







autor: Honafa    Poslední změna: 12.10.2010 19:11:51
Předchozí článek Tatrankové pracny Další článek Karamelový likér - Baileys
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace
Inzerce