Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Škubánky

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
brambory
hrubou mouku
máslo nebo sádlo se škvarkami

Brambory uvaříme slejeme vodu. V hrnci brambory necháme a trochou mouky je poprášíme. Hned to přiklopíme a necháme chvílku. Pak je rozmačkáme a vykrajujeme lžící. Pro dobré vykrajování namočíme v rozpustěném másle či sádle dle chti.

Je to jednoduché a dobré.
autor: Stáňa    Poslední změna: 12.11.2007 12:42:48
Předchozí článek Bramborové tyčinky Další článek kvasnicová pomazánka
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×