banner

Postup

Recept je od bolky Martiny a mě nebaví ho hledat někde v diskuzi tak radši vkládám, jsou výborné.


 


200 ml vlažného mléka
125 g zakysané smetany
1 vejce
2 lžičky soli
špetka cukru
500 g hladké mouky
25 g droždí
Program těsto. Nechat jen umíchat, pak předělat do větší nádoby vysypané moukou, poprášit i z vrchu, zadělat sáčkem(pro prostor na kynutí) a nechat minimálně 4 hodiny v lednici kynout. Pak si uždibovat a smažit placky jak velké chceme. Těsto vydrží v lednici i 4 dny a čím je starší tím je lepší  .
Dělám je s kečupem, česnekem a sýrem nebo se šlehačkou a povidlama .

Sdílejte stránku

Následující recept:

Kukuřičná polévka

Langoše se zakysanou smetanou - diskuze

Změna

Langoše děláme s jogurtem, příště vyzkoušíme ze zakysané smetany.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

20 %
14 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

55 %
38 hlasů

17 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 69 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40