Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Hlíva na smetaně

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

cibule

hlíva ústřičná

mouka

máslo

česnek

petrželka

sůl,pepř

smetana 

nastrouhaný eidam

Hlívu pokrájíme na proužky a velmi zprudka orestujeme na másle.

Cibulku nakrájíme na proužky a lehce zpěníme na másle, zaprášíme moukou a lehce orestujeme. Zalijeme smetanou (dala jsem 30%), rozředíme trochou vody a přidáme pepř,sůl, petrželku a rozdrcený česnek. Necháme jemně probublávat asi 10 minut. Během toho přidáme zprudka orestovanou hlívu.

Podáváme s těstovinami a posypeme nastrouhaným eidamem.

Já to udělala jako přílohovou omáčku ke kotletě a hranolkám a byla to veliká dobrota.

DOPORUČUJI !!!!!





autor: lucie73    Poslední změna: 22.04.2012 12:56:43
Předchozí článek Špenátové amolety Další článek Langoše
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×