Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Fazolové lusky po srbsku

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

Cibule

Salám - není nutný, je to dobré i bez něj

Fazolové lusky

Rajčata

Mouka

Česnek

sůl, pepř

 

Lehce oshneme cibuli, pokud chceme, přidáme nakrájený salám, pak přidáme nakrájené lusky, osolíme, opepříme a pod pokličkou dusíme, když jsou skoro měkké, přidáme nakrájená rajčata, ještě chvíli dusíme, pak lehce zaprášíme hladkou moukou. Až když stáhneme z plotny, tak přidáme prolisovaný česnek. Podáváme s chlebem. 

Recept si známí přivezli z dovolené od jednoho Srba, u nás se dělá dost často.

autor: Dana S    Poslední změna: 08.01.2012 09:58:27
Předchozí článek špenátové rizoto se sýrem Další článek Červená čočka po Bulharsku
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×