Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Červená čočka po Bulharsku

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

1 cibule, 3 menší rajčata, 1 paprika, červená čočka, sůl, bazalka, bobkový list, majoránka, případně Vegeta

Na oleji zpěnit cibulku, přidat rajčata a papriku, rozvařit, okořenit, zalít studenou vodou a přidat čočku. Vařit dokud čočka nezměkne obvykle 15-20min. Před koncem lze dochutit Vegetou. Pozor, ať to není moc slané.

Je to rychlovka a nám mooc chutná.

autor: sazicka    Poslední změna: 08.09.2011 16:09:27
Předchozí článek Fazolové lusky po srbsku Další článek Kuskusové karbanátky
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×