Recept: Cuketa po orientálsku

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

1 lžíce oleje, 400 g cibule, 1 palička česneku, 600 g cukety, 1 lžíce mletého zázvoru, 1 lžíce pálivé mleté papriky, 300 g rajčatového protlaku, 5 lžic sójové omáčky, 1 lžíce polévkového koření, špetka soli, 1 lžíce worcesterské omáčky

Na oleji osmahneme na plátky nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme oloupané a na kostičky nakrájené cukety, okořeníme, vmícháme rajčatový protlak, omáčky a polévkové koření, podle chuti osolíme. Zvolna dusíme dozměknutí. Směs rozdělíme do skleniček 1 cm pod okraj, uzavřeme a sterilujeme 30 minut při teplotě 80 stupňů.

 

Používám do číny k masu, na špagety, k pečenému masu nebo jako rozmixovanou směs na topinky.

autor: HankaŽ    Poslední změna: 10.03.2011 17:03:36
Předchozí článek Buchtičky s krémem Další článek Bezlepkové bio houbáky
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×