Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: testo na pizzu ,vyborne

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

Ingredience:

450 g hladké mouky
5 g cukru
1/4 kostky droždí nebo 4 g sušeného droždí
kávová lžička soli (7 g)
20 ml olivové oleje
220 ml vody

Z 50 ml teplé vody, cukru a droždí si uděláme kvásek. Mezitím smícháme mouku se solí, přidáme vykynutý kvásek, olej a vodu.
Uděláme vláčné těsto, až se nebude lepit k míse. Lehce ho poprášíme moukou a dáme do tepla na půl hodiny kynout,nebo dáme do pekárny a necháme kynout. Po vykynutí těsto prsty rozmačkáme do formy na pizzu nebo na plech.

ozdobíme podle chuti a dáme péct do vyhřáté trouby na 220°C a pečeme cca 15 minut

autor: Liberte    Poslední změna: 12.01.2011 09:31:11
Předchozí článek Hrnečkový smažák Další článek jogurt v jogurtovaci
Diskuze
Reagovat na příspěvek
  • těsto na pizzu už jsem párkrát dělala ale tenhle recept ještě neznám-většinou zvítězí lenost a těsto z krabice-tenhle recept ale určitě vyzkouším!
    patril   | 04.08.2014 15:35:27 | Reakcí: 1, poslední: 05.08.2014 11:36:46
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
  • Úžasné těstíčko. Nesu recept i do práce kolegyním. 
    tygřímáma   | 18.07.2014 12:46:18 | Reakcí: 5, poslední: 22.07.2014 07:16:32
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE:
      dekuji..jsem moc rada ze se osvedcilo 
      Liberte   | 21.07.2014 06:46:44
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE:
        Včera jsem zjistila, že naprosto stejné těsto dělá i Polreich
        tygřímáma   | 21.07.2014 06:48:23
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE:
          no aby ne...tohle ti da kazdej poradnej ital,co zije tady...a z nasich surovin vari..ja zjistila kdo je Polreich az tady na bolu       ze o nem a dalsich pisete      ja nekoukam na tv casto a vubec ne na ty porady kolem vareni apod.. 
          Liberte   | 21.07.2014 07:05:52
          Reagovat | URL příspěvku
          • \
            RE:
            Mohu potvrdit, úžasné, děti to milují jenom tak potřené olivovým olejem s rozetřeným česnekem. Holky, ale co děláte, aby v tom těstu nebyly praskliny?
            Calamity J.   | 21.07.2014 13:04:25
            Reagovat | URL příspěvku
            • \
              RE:
              diky...ja tim ze ho delam na pizzu ,tak praskliny pod nanosem vseho nevidim a jako tycinky je take popatlane olejem a nebo necim a obcas nekde na kraji to neresim
              Liberte   | 22.07.2014 07:16:32
              Reagovat | URL příspěvku
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×