Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Langoše

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
500 g hladké nebo polohrubé mouky
25 g droždí
lžička cukru
4 dl mléka
sůl, olej na smažení

Z droždí,cukru a části vlažného mléka necháme vzniknout kvásek. Pak zaděláme hladké těsto a necháme ho vykynout, až zdvojnásobí svůj objem. Těsto pak rozděláme na malé bochánky a necháme ještě kynout. Bochánky rukama roztáhneme na placky a smažíme do zlatova ve fritovacím h. Langoše pokládáme na papírové ubrousky a necháme okapat. Langoše podáváme na sladko nebo na slano dle chuti (např. česnek utřený se solí, str. sýr, kečup nebo jen se zakysanou smetanou.


autor: Stáňa    Poslední změna: 21.04.2008 08:37:05
Předchozí článek Ovocné knedlíky naruby Další článek Rychle testo na pizzu
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×