Recept: Houbový guláš

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
houby (množství dle chuti, mohou být čerstvé i mražené), cibule, paprika (nejlépe světle zelená, cca 1ks - dle chuti), brambory, koření - sůl, pepř, paprika (může být i trošku pálivé), drcenný kmín, trošku mouky na zahuštění


Na oleji necháme zesklovatět nadrobno nákrajenou cibuli, přidáme houby, osolíme a přidáme trošku drcenného kmínu a krátce podusíme. Přidáme na kousky nebo tenké proužky nakrájenou papriku a ještě chvíli dusíme. Až je změkne přidáme na kostičky nakrájené brambory, zasypeme sladkou paprikou, příp. i troškou pálivé, osolíme a zalijeme vodou. Povaříme, až jsou brambory měkké zahustíme trošku hl. mouky rozmíchané vr studené vodě. Množství a konzistenci zhruba tak jako když děláte bramborový guláš :o))
Tento gulášek máme moc rádi, podáváme s pečivem a je opravdu výborný!!!
Dobrou chuťku přejeme :o)))))
autor: zkpost    Poslední změna: 02.02.2008 23:03:04
Předchozí článek Listový nákyp Další článek Bramborový guláš
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×