Jste žárliví? Vy nebo Váš protějšek?

 

Pokud ANO, jak se žárlivost projevuje?

Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Komerční sdělení

Žárlivost - diskuze

  • mám proč
    žárlivá jsem nikdy nebyla a vždy jsem to považovala za totální nesmysl - než jsem přišla partnerovi na nevěru. od té doby mi vadí v jeho přítomnosti téměř každá žena... :-( ale navenek to najevo příliš nedávám, spíše mě to drásá uvnitř...
    Mikulinka   | 02.02.2010 09:10:59
    Reagovat | URL příspěvku
  • Tak jak pise Kata taky me desi kazda pritelova kamaradka a nedokazu snyst kdyz se v me spolecnosti bavi s nejakou zenskou vic nez semnou kolikrat si rikam co zas hledas vzdyt je to jen kamaradka ale nejde to ovladat zarlivost je hrozna a nekdy pritelovy nezavidim dokazu vybuchnout kvuli nicemu staci aby se otocil za nejakou peknou zenskou ale snazim se ovladat ale nekdy to proste nejde BOHUZEL!pritel neni zarlivej skoro vubec aspon to nedava najevo a dusi to v sobe abych neco nepoznala.
    PAVCA21   | 29.01.2010 09:52:13
    Reagovat | URL příspěvku
  • lépe by bylo bez ní
    U mě se žárlivost neprojevuje, žeru se tím uvnitř a tiše si trpím. ikdyž mi občas nějaká kousavá poznámka ujede, považuju to za svou slabost, ale nedokážu být nad věcí. Přítelovi kamarádky mě prostě děsí.
    KáťaN   | 28.01.2010 09:00:14 | Reakcí: 1, poslední: 31.01.2010 22:20:45
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: lépe by bylo bez ní
      rekla bych,ze jsem na tom stejne.
      Rozum chape,ze neni proc zarlit, srdce ne a ty kousave poznamky mi take ujedou.Na druhou stranu znam,zeny, ktere jsou zarlive mnooohem vic.Ja kdyz danou osobu potkam, tak uz vubec nezarlim.proste zarlim na potencionalni tajemstvi, ktere ma fantazie vygraduje do nerealnych rozmeru   
      janney   | 31.01.2010 22:20:45
      Reagovat | URL příspěvku
  • pro mě příliš vymezené varianty odpovědí. já si myslím, že jsem žárlivá, ale manželovi kamarádky mi nevadí.
    manžel zdánlivě nežárlí vůbec, mám absolutní "svobodu pohybu", ale je-li přítomen situaci, kdy se s nějakým mým známým bavím více než s ním na nějaké akci, žereho to hodně.
    Dejmalka   | 27.01.2010 13:06:41
    Reagovat | URL příspěvku
Vložit příspěvekČlanky s diskuzí

Poradna

Výsledky cytologie

| aksilE | 14.09.2021, 08:15

Dobrý den,
Je mi 26 let.

Děkuji moc za odpověď.


MUDr. Elena Peschoutová | Babyonline | 17.09.2021, 20:48
Položit dotaz Všechny dotazy a odpovědi
Inzerce
×