banner

Celkem 10 příspěvků

Zobrazit příspěvky podle:
no teda to vypadá úžasně - ježišky já mám hlad, tady žužlám housku a přemýšlím co z toho masa udělám tak se asi nechám inspirovat a šoupnu to do trouby i s bramborem - už jdu na to
no teda teď mám hlad. Vypadá to přepichově.

OVŠEM,TO VYPADÁ MŇAMÓZNĚ!!!

TO BYCH SE DALA POZVAT..HM,MŇAM..
Já takhle dělám králíka.Do pekáčku naporcovaný králík,brambory,cibule,česnek,mrkev,porek nebo co má kdo rád.Podlít,trocha omastku a pak je papat.
mňam,to musí být fakt dobrota
To vypadá úžasně! Mňam!

No to je nádhera...

...poslintal jsem monitor
Gábi, já je k masu do pekáčku dávám syrové. Musím je teda oškrábat, ale pak je vlastně celé jídlo v jednom pekáčku, vzájemně se prolnou chutě a vůně, je to nejen mňamka, ale hlavně skoro žádné nádobí. K masíčku (většinou to takhle dělám s kuřecíma stehnama, brambory a maso bývá hotové zhruba najednou) přidám i třeba cibuli (nakrájenou na měsíčky), mrkev (na zhruba 3 cm špalíčky) nebo klíďo i mraženou zeleninovou směs z pytlíku (hrášek, mrkev, kukuřice). Mraženou brokolici, pokud takhle použiju, dávám později, je hotová rychle. Občas přidám i stroužky česneku (předtím jen lehce porozmáčknu hřbetem dlaně.)
páni, nechceš mi o veeekend uvařit???? to vypadá "vzorně"!!!!!!a určitě i tak chutná
Vypadá to nádherně!!!!!

Vybraná anketa

Kdy strojíte stromeček?

2 %
2 hlasy

0 %
0 hlasů

7 %
6 hlasů

67 %
54 hlasů

0 %
0 hlasů

23 %
19 hlasů

Celkem hlasovalo 81 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40