banner

Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače - nové reakce

"Jsme to, co jíme". Tedy i ti nejmenší z nás. Zajímá vás výživa vašich dětí? Více o tématu najdete v oddílu Péče o dítě.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové reakce

Celkem 2 575 příspěvků

Indukční deska

Jana to popsala vše. Taky už jsem vařila na všem možném, včetně lihového vařiče Já teda doma rezolutně trvala na plynu, ale pokud ho tam nemáš, pak určitě indukci.
@

Indukční deska

To jsem zkoušela a zjistila jsem, že na běžné pánve kromě grilovací magnet nefunguje. Na čem tedy smažíš?

Indukční deska

mam uz druhou a nemenila bych. Mezi jednoznacnou vyhodu bych zaradila rychlost - das do hrnce vodu na testoviny a za chvili uz sypes testoviny, fakt fofr. No a nevyhody - je trohu hlucnejsi, jak se spinaji ty civky a vetraky. Nadobi musis mit \"specialni\", na dno hrnce zkus prilozit magnet, pokud tam drzi, pak muzes nadobi pouzit.

Indukční deska

Varila jsem snad uz na vsem a pro me je nejlepsi indukce nebo plyn. Ted mam indukci a jsem spokojena. Ma vysokou ucinnost, to znamena ze se ohriva jen ten hrnec a nikde okolo a tim i usetris, snadno se ovlada, je rychlejsi nez napr. plyn. - ja jsem zezacatku obcas neco pripalila. :) Snadno se cisti, jen tak se ti na ni neco nepripali, vetsinou staci jen vlhky hadrik, jednou tydne beru takovym kremovitym cisticem a vylestim papirovou uterkou. Potrebujes na to nadobi, ktere ma feromagneticke dno, vyzkousis to doma magnetem, kdyz se prichyti muzes ho pouzit, dnes temer veskere nadobi, jde i napr.smaltovane. Jsem s ni proste spokojena, oproti sklokeramice nebe a dudy, uz bych nemenila.

nove brambory

Stejně jako ty.

Balsamikový ocet

Já ho mám doma vždy. Používám do zeleninových salátů (např. s marinovaným chřestem, nebo jen tak zakápnout), do zálivek (voda, balsamikový ocet, cukr, sůl, pepř, bazalka, někdy trochu hořčice...). Taky ho dávám do omáčky na těstoviny (rajčata nebo rajské pyré, zelenina, olivy, bazalka, balsamikový ocet, koření...). Někdy ho trochu přidám i do rajské polévky s čerstvou bazalkou.

Jíte ovoce-jen tak živé?

My jíme hodně ovoce i zeleniny celý rok. Co se dá jíst za syrova, sníme raději syrové. Osobně zrovna tepelně upravené ovoce nemám moc ráda, z kompotů jím tak akorát broskve, nemusím ani různé ovocné koláče, buchty... Zeleninu používám hodně nejen do salátů za syrova, ale i v teplé kuchyni.
@Ady.S

olej ve spreji

Ady od zítřka ho mají za 149,- v Lidlu ...2 nádobky..na olej a ocet

olej ve spreji

Mám od Tescomy rovnou dávkovač, který se dá naplnit... používám na salát, ale tchyně s ním třeba stříká i na pánev

olej ve spreji

To měla kdysi mamka a dávali jsme to na vymazání formy. Mě láká si koupit mechanický na salát či maso.
@foREVer

Okurkový salát

Silvi, právě jsem udělala a je to teda žráááááááádlo

olej ve spreji

používám jenom na saláty :)

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40