banner

Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače - nové reakce

"Jsme to, co jíme". Tedy i ti nejmenší z nás. Zajímá vás výživa vašich dětí? Více o tématu najdete v oddílu Péče o dítě.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové reakce

Celkem 2 589 příspěvků

já žádnou neumím, jen chci říct, že já nesnáším kaprovou polívku. obzvlášť tu, kterou dělala moje matka. brr. ALE jedla jsem velkou spoustu dobrých rybích polívek. jako hodně dobrých...u kamaráda dokonce výbornou kapří, podle receptu, co si přivezl z ruska..takže, i rybí polívka může být dobrá
@Rowdynka

hrachovka je nej
@amalie2011

já už mám slíbenou hrachovku
@foREVer

Pomóc

Tak mám rohlíčky,udělala jsem si je nakonec z lineckého těsta.Kluci se po lineckém můžou ujíst.Takže jiné už dělat nebudu.

dela nam tatinek:D:D:D ale snim ji jen jednou rocne:D:D

Taky se přiznám a hlavu nedávám, neb se mi nechce čistit :-D Takže jen maso z páteře z ocasu. Jinak postup asi stejný jak už psaly holky.

Já jí také dělávám, ale vadí mi tam ta celá kapří hlava . Takže to trochu šidím a hlavy do ní nedávám, někomu je podaruji. Použiju jen páteře a přihodím kusy masa z ocasu, co mívají víc kostí. Proti rybí \"vůni\" pomáhá před dalším zpracováním namočit do mléka. Jinak ji dělám jako tygřímáma. Jen někdy restuji nejdřív zeleninu na másle, pak teprve zapráším moukou, ale to je o zvyku. Dobrá je i se smetanou.

bývalý tchán ji dělala tak, že ji vlastně celou pomixoval a byla to taková krémová polívka...ale ani tak mi moc nejela, ale cítit to z ní nebylo...u nás se rybí nejí, máme jako tradici hrachovku
@Zuzbr

Pomóc

To mi připomíná mě a pokus o perníčky, už nikdy více :-)
@foREVer

Pomóc

Silvinko jsi hodná.Já chtěla tentokrát udělat rohlíčky bez oříšků,ale už to vzdávám.Rohlíčky prostě nebudou,anebo si je ještě objednám.Ale už žádno těsto dělat nebudu.

Pomóc

Já peču jedině z másla. A rohlíčky dělám jedny z liskáčů a druhé z mandlí. Z liskáčů je rodinný recept co přechází z generace na generaci a ty mandlové mám tady od jedné bolky. I já, co pečení neholduju je mám v pohodě, nechceš hodit recept?

Ivetko, já dělám. Nejdřív si uvařím rybí hlavy a páteře.Pak si udělám máslovou jíšku a naleju do ní studený vývar. Nechám vařit. Přidám kořenovou zeleninu nastrouhanou nahrubo a jikry a mlíčí orestované na máslíčku. Ochutím solí, pepřem, mušk. květem. Přidám petrželku a osmažený chleba nebo rohlík na kostičky. Polévku dělám spíše hustší.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?s

26 %
23 hlasů

70 %
63 hlasů

4 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 90 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici