banner

Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače - nové reakce

"Jsme to, co jíme". Tedy i ti nejmenší z nás. Zajímá vás výživa vašich dětí? Více o tématu najdete v oddílu Péče o dítě.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové reakce

Celkem 2 578 příspěvků

@antara

Ořechová buchta

Díky, ale muffiny určitě nee, nemám formu a pořizovat si ji určitě nebudu, a to druhé vypadá dost složitě :-) piškot, krém a ještě něco na to? Myslela jsem spíš něco ve smyslu v jedné misce to smíchám vyliju na plech a upeču.

Ořechová buchta

ořechové muffinyhttp://www.recepty.cz/recept/orechove-muffiny-12429ořechové kostky:http://www.recepty.cz/recept/orechove-kostky-minirezy-151227Nebo bych použila recept od Tygřice na čokoládové rohlíčky a jen to naplnila ořechovou nádivkouNebo štrůdl ať už klasický nebo jen ořechový
@zanlena

Tatarský biftek

do 100g je az dost,a k tomuhle se mi osvedcuji opecene toustiky,ne klasicke topinky,ale to uz je podle chuti..syrove maso syti mnohem vic,nez varene
@zanlena

Tatarský biftek

na osobu ti bohatě - opravdu bohatě - stačí 100g aspoň tedy z mých zkušeností. ono to syrové maso přeci jen hodně zasytí, k tomu ty topinky....

Tatarský biftek

dělám z pravé nebo falešné svíčkové. jedla jsem i z lososa, ale to není ono.
@zanlena

Tatarský biftek

Já dělám i ze zadního hovězího. Nikomu to neříkám a všichni to s chutí snědí.
@Liberte

Tatarský biftek

Děkuji a ještě jedna otázkaKolik asi tak masa na jednu osobu.
@tygřímáma

Tatarský biftek

Z hovězího to jo, ale jde mi o to, z které části, jestli musi být pravá svíčková a nebo se dá použít třeba zadní hovězí.

Tatarský biftek

Já dělám klasicky z hovězího, ale měla jsem i z lososa.

Tatarský biftek

maso necham hluboce zamrazit,at zlikviduji hnusiky,pak kdyz rozmrzne ho naskrabu a nasekam nozem,nemelu,pridam sul,pepr,salotku nebo pazitku a olivovy olej a trochu horcice...pak vynika krasne chut masaa ne milion koreni....ted me napada,ze se da jeste asi delat z kyty,libove,ta je take mekci ...a lososovy jidavam v restauracich

Tatarský biftek

no,ja ho teda delam jen z prave svickove ,a pak je neco na ten zpusob z lososo...ale z jineho masa bych si nebyla teda vubec jista...maso se ma proste utirt a to asi nejde kazde...

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

20 %
4 hlasy

80 %
16 hlasů

0 %
0 hlasů

Celkem hlasovalo 20 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40