banner

Celkem 5 příspěvků

Zobrazit příspěvky podle:

DALMATIN

Ahojky, tak tuhle buchtu znam moc dobre - pod nazvem DALMATIN. Je luxusni! :-) Ale taky ji znam tak, ze se puding neroztira ale v lzici "kyda" sem tam nepravidelne na testo a pote se to da pect...DOPORUČUJI
Ahoj zkus ten pudink neroztírat ale nalít sem tam,když se to pak upeče,tak tam kde není ten pudink těsto vyskočí a jinde ne vypadá to zajímavě,ale stejně je super mi jí říkáme péřová buchta
Ten uvařený pudink se maže na to syrové těsto než se to peče-pochopila jsem to správně?Jde to dobře natírat?Já totiž nemám moc trpělivosti a tuto buchtu bych ráda vyzkoušela
nedávno jsem ji ochutnala u mojí mamky je moc dobrá, taky se ji chystám udělat.

Tu dělám taky

a je výborná

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

17 %
7 hlasů

79 %
33 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 42 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici