banner

Celkem 6 příspěvků

Zobrazit příspěvky podle:
... jen ještě doplním - je to moučník výborný, ale super luxusní je servírovaný vychlazený a navrch ozdobit zakysanou smetanou
Ahoj, taky kefírák peču, máme ho moc rádi. Navrch taky dávám čokoládu.
Je krásně vlhký a vláčný, žádná "dusivka", kam se hrabe perník nebo třeba sachr.
A taky je prima, že se nenadělá nádobí, po pečení zbyde jen jedna miska a jedna vařečka, no a pak kastrůlek po čokoládě (ale to se vždycky najde dobrovolník, který ho rád vylíže).
Peču ho ráda i proto, že je i na samotné pečení velmi jednoduchý - dám do rozpálené trouby, tak tři čtyři minutky, pak stáhnu na 100 a dvacet minut vím, že nemusím číhat, jestli se třeba nepálí. Krásně se dosuší, vršek se nesmí lepit.
A jedna vlastní zkušenost - díky tomu kyselému kefíru nelze sodu nahradit práškem do pečiva - takže bacha, fakt sodu!

taky dělám něco podobného

hm,to bude něco pro manžela

něco podobného taky dělám,moc dobré

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

18 %
12 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

57 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40