Inzerce
Inzerce
Inzerce

Dnes už bolí záda i 12 leté děti - diskuze

  • Dnes už bolí záda i 12 leté děti
    Dnes už bolí záda i 12 leté děti. Ptáte se proč ?

    Odpověď je jednoduchá a vidíme ji kolem sebe každý den.
    Děti se málo pohybují, mají málo fyzické aktivity, tloustnou a převážnou část dne sedí.
    Je to jejich nejčastější činnost, umí tedy sedět správně ?
    90 % dětí neumí, protože se to nenaučily. Málokterý rodič si totiž uvědomuje, že návyk správného sezení učíme dítě už od batolecího věku, kdy poprvé usedá do různých krmících, jídelních nebo rostoucích židlí. Právě naposledy zmiňované rostoucí židle jsou k naučení správného sezení nejvhodnější. Umíme však vybrat tu správnou ? Na trhu jich je ohromné množství. Výrobci nebo prodejci se předhánějí v nabídkách, ale často zapomínají na podstatu, kterou by správně vyrobená a nastavená rostoucí židle měla splňovat. Tou je především správné postavení těla a končetin při sezení na správně nastavené židli. Pro mnohé je rozhodující cena, která nebývá v mnoha případech nijak nízká. Nicméně si musíte uvědomit, že to děláte pro svého potomka, tedy pro človíčka, kterého drtivá většina rodičů považuje za to nejcennější co v životě mají. Ano, můžete koupit levnou židli, ale tím ošidíme právě to, co je nám nejdražší.
    Rodinná firma WOOD PARTNER s.r.o. se již téměř 15 let zabývá výrobou a vylepšováním vlastních rostoucích židlí LUCA a SANDY. Díky spolupráci s odborníky v oboru dětské pediatrie a fyzioterapie vyvinuly a nabízejí jako jediní na trhu, mezinárodně patentovaný ergonomicky tvarovaný sedák. Rostoucí židle je tak mimo ergonomicky tvarovaných zádových opěrek obohacena o další prvek přispívající ke správným návykům sezení.
    Ergonomicky tvarovaný sedák umožňuje při sezení správné postavení kostrče a křížové kosti, čímž jim dává prostor ke správnému vývoji a nedeformuje tuto důležitou spodní část páteře. Samozřejmě, dlouhodobé sezení na žádné, sebelepší židli není zdravé, nicméně je to činnost, které se nelze vyhnout.
    Dalším bonusem při pořízení dřevěné rostoucí židle je její téměř neomezená životnost a funkčnost v každém věku, čímž nám ušetří velkou část peněz. Je tedy jen na Vás jak se rozhodnete a čím vašeho potomka vybavíte do života. Pokud Vám to není jedno, více informací získáte na stránkách našeho e-shopu nasezidlicky.cz v záložce Rady a tipy.
    Zlata76   | 30.09.2019 13:31:31
    Reagovat | URL příspěvku

Téma: Potřeby pro dítě, kočárky, oblečení (strana 332)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×