Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače - nové diskuze

Pro tuto akci musíte být přihlášení
Nové diskuze
Celkem 2 585 příspěvků
Dnešní obídek
Po dlouhe době jsem zase vymyslela recept.Udělala jsem v pekárně těsto na podmaslové rohlíky.Kdo je ještě odmne nezná-1 podmáslí,2 vajíčka,droždí,sul,trošku oleje a přiměřeně asi pul kg mouky.Těsto jsem rozválela a naplnila směsí.Nejdřív podušená cibule s porkem,do další byli přidány žampiony a kečup(základ byl ten předchozí)No a další byla šunka sýr.Samozřejmě,že nejlepší je ta poslední.No naplnila jsem to a přehla na truhelničky a ty jsem usmažila.Je to boží,jemnější oproti upečení,rychlejší a zajimavější.dort k 1.narozeninám
poradíte nějaký recept? Předem díky.Ruzickova kapusta
Holky co sni,nejak jsme se s manzou nedomluvily a koupily jsme ji oba.Do polivky ji prihodim ale nevim co stim zbytkem,mate nejakej recept na jeji spracovani.Diky moc
domácí pekárna
namáte nějakej fígl na vytahování chleba z té nádoby u dom.pekárny..zespodu se mi to trochu přichytí a pak mi trví dlouhou dobu,než to vyklopím..
Co s lečem
Holky poraďte co se dá ještě vykoumat s lečem, kromě toho, že ho udělám klasicky nebo zapeču s masem. Máme velké zásoby a nějak nemůžu nic najít. Jo, ještě někdy dělám pizzu z tvarohového těsta a na to příjde lečo. Nemáte nějaký super receptík?Skvělé stránky
Holky ráda vařím podle receptů na těchto stránkách: www.mamincinyrecepty.cz Paní vždycky recept vyzkouší, takže je zaručené, že to bude k jídlu a jsou k tomu i obrázky s postupem. Vždycky se mi zatím vše povedlo, když jsem vařila dle těchto receptů.
Větrník
Holky, skončilo to fiaskem.. dělala jsem to dvakrát a dvakrát jsem to vyhodila.. Vůbec se mi to nepovedlo, takže z dortu nebylo nic.. sem byla pěkně naštvaná, poněvadž jsem tím strávila celý den a spotřebovala spoustu surovin.. Taky posílám recept a když to někdo vyzkoušíte, tak dejte vědět, jak se vám to povedlo:-)http://www.toprecepty.cz/recept/10307-karamelove-vetrniky/nový moučník
budu péct Pařížské kostky a na ten krém pořebuji 2 šlehačky a 2 ledové kaštany uvařit a nechat do druhého dne v lednici a pak vyšlehat,ale proč se ptám bude ten krém stačit na buchtu v plechu??? píšou tam že se dá do plechu,ale aby nebylo toho krému málo a nebylo to suchý,nevíte kolik toho vyšlehám?Jak jsem protestovala, když mě dali při reklamaci místo peněz pekárnu, tak jsem se s ní skamarádila. Nějak mě to chytlo. O víkendu jsem probírala staré časopisy s receptama a nějaký pán, co rád peče do jednoho psal tohle:...rád bych přidal několik - snad cenných - rad, které jsem nasbíral.Právě při přípravě buchet se mi vyplatilo smíchat máslo se ztuženým tukem (v poměru 1:1) nebo se čtvrtinou sádla. Buchty pak vydrží déle, klidně týden, a nejsou nikdy drobivé, ale vláčné.Zkoušela jsem nahrazovat čtvrtinu tuku z receptu sádlem a fakt, druhý den bomba, dýl rohlíčky nevydržely. A vůbec to není sádlem cítit.Jdu dělat znovu, jak dám na těsto, napíšu recept.

Špenátové šneky
ted jsem koukala na Tescoma s chutí,a listového těsta mám doma dost,špenát taky akorát musím sýr dokoupit a vrhnu se na to.Související články
Aktuální soutěže
Aktuální testování
Těhotenská kalkulačka
Vypočtěte si v naší těhotenské kalkulačce, kdy Vás čekají ultrazvuky, kdy obdržíte těhotenskou průkazku, kdy se podrobíte triple testu, kdy se vyšetřuje streptokok, kdy se provádí amniocentéza, kdy byste si měla nachystat věci do porodnice, kdy nastupujete mateřskou dovolenou.
TĚHOTENSKÉ E‑MAILY
Zaregistrujte se na Babyonline.cz, uveďte termín porodu a každý týden vám automaticky přijde e-mail s informacemi o vašem těhotenství týden po týdnu a vývoji miminka!
Vybraná anketa
Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?
27 %
19 hlasů
68 %
48 hlasů
6 %
4 hlasy
Celkem hlasovalo 71 unikátních návštěvníků