banner

Co dnes vařím já? - nové diskuze

Za toto téma vděčíme "tygřímámě", které za námět děkujeme.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové diskuze

Celkem 19 466 příspěvků

Pondělí

K snídani ještě teplej chlebík s máslíčkem,hořčicí a mýchanýma vajíčkama(asi jí bylo málo Rostík už posvačil celou jitrnici)K obědu máme hráškovou krémovou polívku,tresku v sýrovém těstíčku,brambory s petrželkou a řeckej salát

Segedín a knedlíček

Udělala jsem segedín,to by nebylo nic neobvyklého,ale měli jsme k tomu knedlíček podle vás dělaný v domací pekárně.A musím poděkovat za recept,opravdu,byl tak jemný nadýchaný.No vynikající.Mnohem lepší než ty kupované.A hlavně pro mě bez práce.

Tatínka máme na službě na sjezdovce, tak jsme si dopřáli - nudle - Fanda jen tak s máslem, nakonec i s trochou kečupu, já s máslem, cukrem a s mákem. Oba jsme si šmákli

Já dnes čínu a rýži, už jsme to dlouho neměli, tak si pošmáknem.

Neděle

Uzený hovězí jazyk,šťouchané brambory s osmaženou cibulkou a uzená polívčička.

Gulas

My dnes polivku od vcera a gulas. My s manzou s chlebem a krenem a deti s bramborem. A pak jsem upekla pernik a polila ho bilou cokoladou(teda pocakala). Uz je pulka plechu pryc

segedýn

My máme dneska sededýn s knedlíkem..akorát trochu ostřejší, nějak mi ujela ruka, když jsem tam sypala pepř

tak já teda vůbec nevim,hodně rychle něco napište,nebo budem bez oběda

Sobota

My dnes kuře s tatarkou a brkaše.

Skopo-knedlo-zelo

né vepřo..., ale fakt skopové (beraní kýta od tchánovců) - pečené s kmínem a spoooooustou česneku, k tomu červené zelí a knedlík (bramborový i houskový). Pozvali jsme i naše, moc jsme si pochutnali, hlavně můj taťka má skopové moc rád. Zbylo nám i na zítra, takže zítra nevařím - hurá (beztak nebude čas).A tím zaplať pánbu končí naše "zelné období" Manža totiž koupil nedávno čtyřlitrovku naloženého červeného a druhou 4-litr.-sklenici bílého zelí. Nedaleko od nás je totiž oblast, která je pěstováním a nakládáním zelí proslavená, mají fakt moc dobré. Sice jsme se rozdělili s našima, ale i tak, jak někdo možná zaregistroval, bylo u nás v poslední době zelí téměř na denním pořádku.

Livance

My dnes nadychane livance od Tygrimamy, vazne se moc povedly, dikyA k tomu cuketova polivka se smazenyma kostickama z housky

Což takhle dát si špenát

My si ho dáme se špagetema,volským okem a navrh posypaným tvrdým sýrem.Tak to máme nejraději.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

26 %
19 hlasů

69 %
51 hlasů

5 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 74 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici