Inzerce
Inzerce
Inzerce

Uz v tom zase litame - diskuze

  • Uz v tom zase litame
    Myslela jsem že těma unorovyma rotavirama máme minimálně na rok vystaráno ,ale ne   opět nějaká střevní viróza ,naštěstí ne rotaviry ,něco hodně moc podobného a výživného . První začal zvracet ve čtvrtek Kryštof ,celou noc,hrklo ve mě jestli k alergii na mlíko mu ještě nepřibyla alergie na sóju, protože jahodový Alpro jogurt z něj lízal slušně . Ale asi ne,protože v sobotu se přidala Rozárka . Dopolko měla vystoupení se školkou na slavnostech škol,strašně se tam těšila ,po vystouoeni jsme obešli všechny stánky ,měla sušenku, džus, lízátko,muffiny a možná i nějaký bonbon ještě no a nakonec cukrovou vatu   cestou domů v tramvaji na mě tuhla,myslela jsem že je ospalá,ale sotva jsme vylezli tak začala kropit ,aspoň že venku   v neděli jsem trpěla já a včera dokonce i chlap. To bylo po strašně dlouhé době co taky něco chytl od dětí,tak jsem z toho měla radost   dnes první den co zase ráda žiju,ještě včera to bylo peklo. Chlap hodil Báru do školy a pak jen ležel na gauči celý den,já v ložnici a Róza s Kryštofem si tu žili vlastní život     no děs,o víkendu i včera tak krásné počasí a my doma! Dneska už zase pod mrakem ,no co se dá dělat. Rozdali mám celý týden doma,ta její školka to je děs,minulý týden mi Róza říkala že se paní ucetlky hádali,že na ně všichni koukali . Když jsem se ptala proč,tak že jedna chtěla jít na zahradu a druhá do lesa,no slepice, neumí se dohodnout a křičí na sebe před dětma   a podobné historky Róza nosí každou chvíli . Tak co, mám jí doma, mě to nevadí a jí už vůbec ne   beztak nosí jen bacily . Ve čtvrtek mi umřela babička ,byla už několik let ležák a ani nevnímala,teta jí měla doma a starala se o ní,bylo jí necelých 92 let,Barča si ji trošičku pamatuje,Rozárka vůbec a Kryštof ji ani nikdy neviděl. Ve čtvrtek jdu na pohřeb . Tak trošku smutný podzim tu máme .
    markíla   | 15.10.2019 14:22:42 | Reakcí: 7, poslední: 19.10.2019 09:43:32
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Uz v tom zase litame
      Jojo,neco radi, kamaradi z Prahy to taky meli, nastesti jen tri deti,oni ne. Nam v nedeli kadila babi a vcera se mi v aute totalne zeblila Hanule, dnes taky kajdi a neji, zveda se ji zaludek. Kluci dobry,ale jsem zvedava co v noci nebo zitra.
      Ta nablita autosedacka je des, stourala jsem to usitkama,zateklo to uplne vsude. Je fajn,ze jde vyprat potah,ale ze z toho nejde dostat bliticko vyrobce nenapadne 
      Babicky je mi lito! To ale neni ta,jak k vam jezdila,jak si hrala s detma a jezdili jste po nakupech?
      Dnes tady taky inverze,uz to ukazuje jak bude v listopadu, to je mesic,co nesnasim, a to se mi v nem narodily dve deti..
      Myšice   | 15.10.2019 17:06:56
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Uz v tom zase litame
        Ne ne,to naštěstí nebyla ta babička jak tady o ní píšu . Tahle už byla tak pět let ležák a už ani nevnímala ,nevěděla s kým mluví (a to mluvila s dcerou která jí měla celou dobu doma a starala se o ní) Tohle byla máma mojí mámy . Zítra je ten pohřeb ,jdu tam sama ,chlap bude hlídat děti. Sice hudrujou že chtějí jít taky   to jim prostě člověk nevysvětlí že pohřeb není nic veselého    
        Jinak chlap už úplně v pohodě ,ten si dal už včera večer i čipsy  já mám žaludek jak na vodě pořád ,stejně mi bylo vždycky první tři měsíce v těhotenství  Kryštof už dneska docela jedl,ale zas děsně vyhublej,koukají mu žebra,nožičky jak špejličky  
        A jak u vás? Jak se držíte? Co Hani jak jí je? Doufám že vás to nesemlelo jako nás! A co ta ústa ruce nohy? Jen Fanda nebo ještě někdo se přidal ?
        markíla   | 16.10.2019 21:22:02
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: Uz v tom zase litame
          Ahoj, tak jak jsi zvladla pohreb? U nas to snad nikdo nechytl, to ruka noha pusa od Fandy take nikdo nechytil. Ale Hanu to taky drzi,jeste se nerozjedla a zas ji to rozhodilo to kadeni, kadi sice dvakrat,ale je to srajda, ze musime prevlikat. Jo a prestala si rikat na nocnik, opice jedna,nechce na nem ani sedet.
          Tak hezky,klidny vikend. Papa
          Myšice   | 18.10.2019 21:15:05
          Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Uz v tom zase litame
      Ahoj! Tak at uz jste brzo fit a pohreb zvladnes! Dlouho jsem tu nebyla,.obcas nakouknu. Jinak vetsinou decka tyto udalosti zvladnou dobre. Cca do 12 ti let to.maji jinak a maji moznost se rozloucit. Pohrbu taty rika Jonas dodnes slavnost a vloni zvladl rozlouceni s moubabickou, na vlastni zadost. Mel ji moc rad. At uz mas veselejsi chvile a bez viru...M
      miho   | 18.10.2019 07:29:25
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Uz v tom zase litame
        Ahoj a jak u vas? Jak rostou deticky? Zdravi drzi? U nas letos dobry s rymama a kaslem,asi jak je teplo,tak deti nechrchlou. Loni zacli v pulce zari chrchlat a skoncili v kvetnu.
        Myšice   | 18.10.2019 21:17:43
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: Uz v tom zase litame
          Ahoj i Tobe jsem odpo chtela napsat pozdrav, ale uz jsem to nestihla. Johanka mi od pul roku blbe spi a byla na akutni bronchoskopii, silenej zazitek, podezreni na vdechnuti. System toho, jak s ni i s nama zachazeli,a c jsme ji do fn dovezli stabilizovanou uz zcela jen na pozorovani, byl tak prima,.ze 4 tydny spi se mnou v posteli, pres den.spi jen u prsa, a je totalne fixovana. Verim, ze zas nabude jistotu a bude vse ok. Jinak tuk tuk zdravi v poradku. Chlap je mentalne dost mimo, ale to uz nemam silu.resit..4 tydny jsem v podstate nespala. Jonda je ve 2.tride. Maji se s Johy moc radi. Je to krasnej vztah. Fakt jsem za to moc stastna. At mate hezkej podzim. Snad uz obcas zavitam na stranky.
          miho   | 18.10.2019 21:31:23
          Reagovat | URL příspěvku
          • \
            RE: Uz v tom zase litame
            No to muselo byt! Chudinka. Ja si o tech doktorech a nemocnicich nemyslim nic dobreho. Hlavne,ze je v poradku. Je jasny,ze ted chce maminku a jistotu. Hanuli budou dva a taky je maminar hroznej. To spani se ji urco zlepsi, porad se to strida, lepsi,horsi,nez se to ustali. Je hezky,ze se maj deti rady, u nas jsou desny boje, kluci se furt rezou a napadaj, Hanule jim skodi, opicka,ale Honzik si s ni dokaze i hezky hrat, u starsiho Fandy je videt,ze ji ma rad,ale v podstate ho moc nezajima. No revy jsou u nas furt. Co chlap vyvadi? Drz se!
            Myšice   | 19.10.2019 09:43:32
            Reagovat | URL příspěvku

Téma: DNES: Můj dnešní program, počasí dnes, nálada dnes, DNES slaví (strana 3728)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×