Inzerce
Inzerce
Inzerce

Tak se hlásím v novém roce - diskuze

  • Tak se hlásím v novém roce
    Konečně trošku klidu.Svátky super,v poklidu a zdraví   na štědrý den jsem tu měla prababičku a na Silvestra jsem jí taky přivezla,ať není sama doma.Prospělo to jak dětem,tak mě,ale myslím že jí to v paneláku s naší dětskou tlupou dalo pěkně zabrat. 4.1. jsme odjeli na hory do Itálie,já se tam vracela po 10ti letech!!! A super,sněhu teda nic moc,ale nahoře hodně a celý týden sluníčko,dětí spousta,takže jsem o nich ani nevěděla a každý večer se slavilo a slavilo a ráno se vstávalo s Kryštofem   ale jo,ustáli jsme to a nakonec jsme i vystřízlivěli a mohli zase odjet domů   Bára ve škole mezi tím pohromu,nějaká šílená epidemie,asi z jídal,v pátek tam byla i hygiena.Minimálně do středy se kvůli malému počtu dětí neučí,tak jsem tam ani dneska Barču neposílala,o noroviry opravdu nestojím,obávám se že ne všichni rodiče dodrží týdení karanténu   uvidím jak zítra,ale spíš půjde až ve středu. Jinak nic nového,mám tu byt vzhůru nohama,hromadu vypraného prádla,musím do knihovny,navařit,napéct...  
    markíla   | 13.01.2020 13:44:50 | Reakcí: 30, poslední: 28.01.2020 21:22:42
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Tak se hlásím v novém roce
      Ještě fotečky samozřejmě
      markíla   | 13.01.2020 13:53:36
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Tak se hlásím v novém roce
        Je ahoj!! A kde jste byli?? Ty jo, Krystof zvladl lyzicky! Sikula! My vyrazime 1.2. Tak jsem zvedava, jestli ta nase banda ve zdravi odjede . Navic svagr,co vzdy jezdil,nejede, takze kamaradky dve,co s nim jezdily,budou asi muset jet v nasem aute. To jsem zvedava,jak se v 7s vybavou vejdem  .
        Jinak u Barci to je masakr, radsi bych ji nedala cely tyden, to by byl prusvih to dotahnout dom.
        My byli o svatcich na lyzich jednou,nez to roztalo, jednou na sanich, u babicky na Krkonosich a vickrat na bruslich, jinak ten snih letos fakt naprd. Uzila sis trochu lyzovacku? Jak jste se stridali u malyho?
        Jinak Hana ted mela tyden antib.-anginu, bylo to s ni peklo. Ty holcicky jsou teda hysterky  ,alespon ta nase teda! Tak snad uz budou zdravi,hadi.
        Myšice   | 13.01.2020 22:23:59
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: Tak se hlásím v novém roce
          Barča už dneska šla do školy ,v automatu bude jeli 3   každopádně včera jen tak mezi tím co si Rozárka hrála mi povídá : víš co se stalo dneska ve školce ? Tonička se u oběda poblinkala       takže už jsme dávno promořený všichni ,jen o tom ještě nevíme  
          Kryštof měl j n ty plastové lyžičky co se obouvání normálně na sněhule ,chvilku vždycky ťapal po hřišti ,ale na lyže chtěl strašně ,tak snad za rok to už konečně klapne . Chudák Háňa,a už je v pořádku ? Ta si to teda taky slušně vybírá . Kryštof je teď na kůře Imunoru až do března ,snad to zabere . A co jinak jak se máš? Co podnikání ? Jak se to rozjíždí ?
          markíla   | 14.01.2020 12:38:18
          Reagovat | URL příspěvku
          • \
            RE: Tak se hlásím v novém roce
            Tak drzim pesti,at ty viry ustojite! To je porad neco,vid? Hanuli rostou dve petky nahore,tak si myslim,ze ma k tomu pokles imunity,je i takova zanudlana. Jinak antibiotika nemela urcite rok. Ale hned zas po te ruce,je to naprd. O nahradach na plavani ani nemluvim. Myslis,ze malej lyze uz pristi rok da? On je sportovec, tak by mohl. Fanda byl jelito, ten zacal az v 5ti, ve trech ani ve 4to nedaval,byl jak pytel brambor. Honzik ve 3,5. Hanous mi proti nim prijde mala,kdyz si ji predstavim v tech prezkacich.. Myslim,ze ta to pristi sezonu jeste neda. Navic nase deti jsou celkem nesikovne-rozbehnou se a hned se rozcapnou. 
            Jinak podnikani je stale v priprave, zarizena kancelar, delaji se texty na web a tak. Tech priprav okolo je hodne.
            Myšice   | 14.01.2020 13:05:03
            Reagovat | URL příspěvku
            • \
              RE: Tak se hlásím v novém roce
              Tak já doufám že příští rok už ho úspěšně na lyže postavíme . Barča se nedala,ta dlacaz v 5 a půl letech do školičky ,ale Rozárka ve 3 acpul letech stala poprvé a od té doby lyžuje jak profík ,s tou je všechno jednoduché  
              Si představ s tou naší školou ,sice ji chválím ,ale! Nejdřív dva týdny vánoční prázdniny ,hned potom epidemie že se ani neučilo protože bylo málo děti ,dneska prisli všichni co se minulý týden nakazili a hned se psala pololetní práce z matky a zítra se bude psát z češtiny . Přijde ti to normální ?!?
              No nic .
              S podnikáním držím palce , až se to utrepe tak to bude v pohodě,začátky jsou hektické ,jako se vším . Držím moc palce !
              Včera asi v 11 večer vstala Bára ,celá se klepala a že nechce zítra do školy ,že ji není dobře. Polilo mě horko ,prý se jí chce zvracet ,šla na záchod,ale byla jen na velký ,trošku se uklidnila a šla zase spát ,že je to lepší . Radši jsem ji u postele srolovala koberec a dala tam kýbl . Ráno o ničem nevedela ,ale pak si vzpomněla že se jí zdál hrozny sen a když mi ho vyprávěla,tak fakt slátanina   jsem ráda že zatím nic nedotáhla,nechci to zakriknout teda !!! Ale večer když jsem ji viděla jak se klepe ,jsem si říkala že zase budeme blít všichni !
              markíla   | 15.01.2020 14:46:01
              Reagovat | URL příspěvku
              • \
                RE: Tak se hlásím v novém roce
                Mame to s tema lyzarema podobne  Honzik taky lyzoval hned,ale tomu bylo 3,5. Hanuli budou cerstve tri. Krystof je sportovec, umi s micem a tak, Hanule se rozbehne a spadne,ale zase se krasne naji,obuje,snazi se o sebeobsluhu. Nicmene pliny ma porad a porad kojim   
                S tema pisemkama je to masakr,musej uzavrit znamky pred radou a konec pololeti se blizi. Deti je mi lito, takovej stres. U nas to nastesti neni,takze jsme v pohode, ale je otazkou,co pak budou umet,hadi.  
                Drzim pesti at to Barca zvladne. A diky za podporu!!!
                Budu se hlasit s novinkama  
                Myšice   | 15.01.2020 20:18:45
                Reagovat | URL příspěvku
                • \
                  RE: Tak se hlásím v novém roce
                  Já tu učitelku jako chápu ,ale víš co? Ona od minulé středy na stránky píše že kvůli malému počtu dětí se neučí , že luští křížovky a hrají různé hry ,kamarádka si v pondělí chtěla nechat poslat učebnice a učitelka ji odepsala že je stále hodně dětí nemocných tak že normálně učit se začnou nejdřív ve středu a bum ,ve středu se rovnou psala pololetní písemka   tak co to jako je? A další perlička - 20.12. učitelka nebyla ve škole tak poprosila ty rodiče co můžou ať si nechají děti doma a dneska po ne chtěla na ten den omluvenku . Nejradši bych ji tam jako důvod napsala z důvodu nepřítomnosti učitele     ale nechci dělat tlaky ,samozřejmě  

                  Jinak jo,Kryštof je šikovnej ,včera jsem na něj zrovna koukala jak běhá s takovou lehkostí ,Rozárka byla taky taková ,Barva byla vozembouch a taky z toho vyrostla . S míčem válí jak profík ,pořád po mě chce ať mu obliknu dres   kole i z voleje ,dává hlavičky ,taky dobře chytá a hází,k Vánocům dostal hokejku s pukem (chudáci sousedí) tak se snaží i o hokej   podle mě ten příští rok na lyžích bude ok . Pleny má jen na spaní ,ale kolikrát i v noci vydrží necurat . A v té samoobsluze sestrasne zlepšil ,zapracovala jsem na tom a vysledek je znát . Jen se musel hodně nutit ,jako každý chlap ,neudělá nic sám od sebe   už se celej svlíkne i boty ,bundu ,všechno ,jen tričko mu ještě nejde . Oblíknout se taky snaží ,ale na to je levej   jen boty umí. Jsou to prdelky viď   napodobuje holky ,snaží se je předběhnout ,všechno  
                  markíla   | 15.01.2020 21:50:28
                  Reagovat | URL příspěvku
                  • \
                    RE: Tak se hlásím v novém roce
                    hezký, je hrozně šikovný, na těch lyžích mu to slušelo, všichni jsou takoví vysmátí a nadšení   A škola.. Vidím že všude je něco.. U nás problém s fyzikářkou.. V ní problém není, ona se snaží aby to děti pochopily, už prý neví jak, ale stejně výsledky i dobrých žáků jsou 3-4.. Tak nevím, ředitelka i dává od toho ruce pryč, asi nemají náhradu, ale je to hrozně demotivující pro ty děcka. Zvláštní je že tam učí x let a nikdo nikdy se pořádně neozval..
                    moninif   | 16.01.2020 09:21:04
                    Reagovat | URL příspěvku
                    • \
                      RE: Tak se hlásím v novém roce
                      Tak to je docela běžná věc, že ředitelky od toho dávají ruce pryč ,to slyším ze všech možných stran . A přesně ,vsude je něco . Já jsem v podstatě s tou naší školou spokojená,jen tohle mi přišlo taková podpasovka a v téhle škole bych to nečekala. Nevím,je to divný .
                      markíla   | 18.01.2020 21:44:41
                      Reagovat | URL příspěvku
                  • \
                    RE: Tak se hlásím v novém roce
                    Prijde mi to, ze po ucitelnici zacali jit zeshora, jinak nevim,proc by psala dobry,dobry a pak lupla pisemku. Mozna celkove po te skole jdou,jak se snazi byt jina, to se moc nelibi,tak chce mit rida vse v cajku. Uz mate vysledky? Jak Bara dopadla?
                    Jak to popisujes, tak by malej ty lyze dal i letos, jevi se jako talent. Mne to s mymam jelitama prijde jak z rise snu. Ty hokejku s pukem nedavaji ani ted. Jinak Hana je na tom s tim svlikanim jako Krystof a mne prijde genialni, pac Fanda sice uz nemel v jejim veku pliny,ale jist se naucil az ve trech letech  .
                    Jinak je to tu furt na palici,fanda ma uz takovy pubertacky vystupy a Honza se furt vzteka a skodi. Do toho Hanule jeci,jelikoz ji H bud skodi,strasi ji a postuchuje nebo se pred ni zavre a Hanule se s nim pretahuje o dvere a kvili pustte me tááám!!!! Tak si s chlapem planujeme,jak se jim pomstime, jak jim budem utikat a klapat u obeda umelejma zubama 
                    Ale ti nas urco strci do duchodaku,tak ani to nam nevyjde   
                    Myšice   | 17.01.2020 09:05:02
                    Reagovat | URL příspěvku
                    • \
                      RE: Tak se hlásím v novém roce
                      Po té škole porad nekdo jde ! Ta konzervatoř má podruhé od soudu potvrzenou platnou exekuci ale stále tam jsou a nevypadá to na vystehovani se,naopak podala další odvolání nebo stížnost či co. Takže je to v pytli ,škola nemá prostory na otevření první třídy ani druhého stupně  takže zatím to vypadá tak, že Rozárku mi tam nevemou       z obou pisemek Barča dostala 2,takže uf. Říkala že matka byla lehká ,že tam byly třeba příklady jako 30+30,tak aspoň že se v nich nevyzila po téhle stránce . V češtině říkala že měla z jedné úlohy 5,docela by mě zajímalo z čeho . Písemku jsem neviděla a ani učitelka nedala nijak vědět co a jak dopadlo ,fakt nevím co si o tom všem myslet!

                      Jinak doma se.to taky furt jen pere a hada a ječí a pisti,jeden dělá naschvály druhému ,není chvíli klid. Furt jen řeším a rovnam jejich zalezitosti. Všude stejný koukám  
                      markíla   | 18.01.2020 21:58:58
                      Reagovat | URL příspěvku
                      • \
                        RE: Tak se hlásím v novém roce
                        Tak to je teda naprd,ze budes mit holky kazdou jinde a jeste ve skolce malyho, to se zblaznis. Treba se to jeste vyvrbi.. Ty vysledky jsou super, to jste dobre zapracovaly holky!! Kdyz pozadas ucitelku, tak ti to treba vyfoti a posle na mail, napis,ze to potrebujes,ze chodis do te poradny,pracujete spolu a tak.
                        Jinak kluci hrozne chrchlou, Fandovi to uz zvlhlo a vypada to na dobre ceste,ale Honzik zacal mit vecer teplotu. Zitra ho vezmu k mudre. A s Hanuli pujdem po dvou mesicich plavat,jsem na ni zvedava,na opicku.
                        Myšice   | 20.01.2020 20:31:40
                        Reagovat | URL příspěvku
                        • \
                          RE: Tak se hlásím v novém roce
                          Tak i nás sice nikdo nechrchlá,ale zase Kryštof zvracel ! Hned po polivce v poledne ,on teda říkal že jí nechce     podle mě párek ,po cvičení jsem mu koupila v masně párek ,poprvé v životě ,je to dobrá masna ,mají krásné maso i uzeninu a u parku nemají psaný žádný alergen ,ale podle mě tam něco bylo. Bylo to hodinu a půl po snězení,vyzvratil na pětkrát asi pět litrů a vůbec to nebylo cítit tak jako jindy když děti zvrací . Buď mu to nesedlo ,nebo spíš tam něco bylo co nepřiznali   no nevím . Pak šel spát a po probuzení je ok,veselej, měl buchtu ,piškoty a chleba se šunkou. Tak snad se to v noci nebude opakovat .
                          Jinak Kryštofa do školky nedávám . Přidali na mateřský ,to mi vytrhlo ten z paty takže s ním zůstanu ještě rok doma . Zůstala bych i kdyby nepřidali . S tou jeho dietou si to neumím ve školce představit . Pár jsem jich tady oběhla ,vysvětlila reditelkam jak se věci mají ,že nesmí na nic ani sáhnout jinak průšvih a všude od toho dávají ruce pryč ,pochopitelne .
                          Ucitelce určitě chci napsat z čeho má tu 5,to bych ráda věděla . Jinak barva dneska jela poprvé sama do školy ,jen jsem ji odvedla na zastávku . Jela s kamarádkou a měla u sebe telefon . Letos s tím školním autobusem samy problém ,dvakrát nepřijel vůbec a mockrát se stalo že kvůli dopravní špičce ten jeden školní nepočkal na ten druhý školní i přes to že spoje na sebe navazují a mají na sebe čekat . A když jim t n druhý ujede tak děti se pak do školy nemají jak dostat ,o to jde,protože jiný spoj jede snad až za půl hodiny tím směrem . Takže když mi tam nevezmou Rozárku ,tak Barča za rok už snad bude jezdit tam i zpátky sama s kamarádkama a Rozárka bude ve škole tady i baráku. Ale to je asi jediná výhoda té školy &s24tak vám marodí držím palce ať vás to moc netrápí a uzijt si s Haničkou plavání ,po takové době  
                          markíla   | 20.01.2020 20:54:20
                          Reagovat | URL příspěvku
                          • \
                            RE: Tak se hlásím v novém roce
                            Jojo,je to prijemny tech 80tis. Ja Hanu v zari dam urcite. Chtela bych zkusit treba v kvetnu na dva dny v tydnu,preci jen bude s klukama v jednom baraku. Tak by to snad mohla dat. To vypada ze Krystof fakt neco snedl v tom parku, ze by to proslo kolem mlika? Nebo mu vadi i neco jineho? Chudera malej, takhle Hana blindila z te laktozy.
                            Plavani super, Hana nadsena, poctive delala,co mela. Po skonceni nechtela vylezt z vody, chytla amok,plavat,plavat, nastesti vdalsim kurzu jedna pani nedorazila,tak jsme jeste zustaly dalsi pulhodinu. 
                            Myšice   | 21.01.2020 20:16:51
                            Reagovat | URL příspěvku
                            • \
                              RE: Tak se hlásím v novém roce
                              Kryštof by školku taky zvládl ,děti miluje ,kolektiv vyhledává ,je takovej druznej jako Rozárka. Ale nejde to po zdravotní stránce . A jak je to dlouho co jsem tu psala že je zdravej? Dva dny? Tak změna , rýma jako trám,z očí i z nosu mi teče ,zatím bez teploty a bez kašle ,jsem zvědavá v jakem pořadí se co přidá   a já začínám smrkat taky  
                              Určitě bylo něco v parku ,museli zapřít alergen  
                              Tak super že plavání vyšlo a uzily jste si to a dokonce byl i přídavek   já chtěla jít s Kryštofem na bazén zítra,tak nic no  
                              markíla   | 22.01.2020 22:39:02
                              Reagovat | URL příspěvku
                              • \
                                RE: Tak se hlásím v novém roce
                                Ta skolka by byla pro Krystofa rizikova,to je jasny. Ma ty alergie fakt silny. Sestrenice ma chlapecka taky hodne alergickeho, dostal se ji u nich v Jablonci do spesl skolky pro alergiky. Tak byla stastna, ale ted ma problem, ze ji ucitelky porad volaj kdyz zakasle nebo ma nudli,aby si ho vyzvedla. Je jasny, ze to hlidaj, ty alergicke deti jsou oslabene,ale podezrivam ucitelky,ze chtej mit ve tride tak max 7deti 
                                At se ta choroba Krystofovi moc nerozjede, Hanule zacala psikat, tak nas to taky cekat, jeste vydrzela dlouho mezi tema kluku soplama a chrchlama.
                                My byli vcera v divadle,to taky nebyl behem chripk.epidemie dobry napad  . Byl to tuberacky koncert, pulku jsem kvuli chrchlani ani neslysela 
                                Myšice   | 23.01.2020 13:14:42
                                Reagovat | URL příspěvku
                                • \
                                  RE: Tak se hlásím v novém roce
                                  U nás o žádné školce pro alergiky nevím,zkusím zapátrat.Kryštofovi skočila teplota,nic moc,kolem 37,5.Od pátku je na Ventolinu,budu ho pomalu vysazovat.Sice od prosince bere Imunor ale nachcípanej je i přes to   od včera má rýmu Bára,ale bez teploty tak normálně chodí do školy,teda dneska byla a doufám že se to nerozjede nějak víc.Dneska jsem odchytla učitelku tak jsme spolu zase dlouho mluvily   Barča neumí úplně ty nejzákladnější rovnice v matyce,prostě neumí absolutní základ   od října to s ní cvičíme každý den,nerozumí tomu/vysvětlíme/po dlouhé době pochopí no a druhý den zase znova od začátku.To přeci není možný aby byla tak tupá!!!Vždyť od října vysvětlujeme každý den jedno a to samé a je konec ledna a když jí napíšu příklad tak na to čumí jako puk,jako kdyby to viděla poprvé! To snad není možný tohle ,přijde ti to normální?      
                                  markíla   | 27.01.2020 16:13:27
                                  Reagovat | URL příspěvku
                                  • \
                                    RE: Tak se hlásím v novém roce
                                    Tak snad mu to neleze na prudusky, ze mu jde ta teplota nahoru. Hanule nudle jak tram, fanda mel ventolin, uz dochrchlal,ten je dobrej, Honzík je na ecobecu a toho se to nechce pustit. Tak snad budem jakz takz a v pohode v sobotu odjedem nahory. Ta obleva co hlasej ma byt i v Alpach, pocasi nic moc, dest. Jen na vrcholkach snezeni.
                                    S tou Barou nevim, Fanda tohle ma taky, proste se zasekne a proste nevnima. Pak si na to po nejake dobe prijde sam. Proste to delat v tu chvili nechce. Kdyz zacinal cist, v textu se mu treba opakovalo stejne jmeno, a on ho porad popate cetl pismenko po pismenku a nemohl to porad precist. Ja myslela,ze to nevydrzim. Co ted Bara ma? Napis mi ukazku, muzu se zeptat,jak to vysvetluji u nas.
                                    Myšice   | 27.01.2020 21:47:38
                                    Reagovat | URL příspěvku
                                    • \
                                      RE: Tak se hlásím v novém roce
                                      Kryštof už je snad v pohodě,teplotu měl jeden den,myslím v pátek ,po nasazení Ventolinu se mu ulevilo,teď už je "jen" zahlenenej . Od včera mají rýmu holky,spíš dutiny ,ale nic strašného ,dneska byly normálně na atletice .
                                      S tím sněhem to je mizerný všude ,aspoň že jedete do Alp ,nahoře sníh bude .
                                      U Báry ve třídě učitelka říkala že všechny děti jsou v počtech mizerný ,že jim to nejde,pořád to trénují . Dneska Bára donesla 1 z násobilky a 2- z plus /minus . A říkala že kamarádka dostala 4- takže jsou na tom děti evidentně i hůř než ona   holt to chce trénink . Učitelka jim dovolovala počítat na prstech a teď se diví že to bez prstů neumí . To samé s rovnicema že jim dovolovala si to psát vedle na papír pod sebe aby se jim to líp počítalo a dneska jim ten papír nedovolila . Báru to učím počítat po desítkách a jednotkách ,ale stejně si to radši chce napsat pod sebe   to samý s ukolama na doma. Oni třeba celý měsíc nedostanou domácí úkol a pak přinesou naráz z češtiny přečíst dvě stránky z učebnice a k tomu matyku že si s tím lámou hlavy i rodiče ,natož děti   já té vyuce proste nerozumím  
                                      markíla   | 28.01.2020 21:22:42
                                      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Tak se hlásím v novém roce
      .
      markíla   | 13.01.2020 13:56:08
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Tak se hlásím v novém roce
      Dovča byla teda super. A ve škole to snad taky dopadne dobře. 
      tygřímáma   | 15.01.2020 20:14:44
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Tak se hlásím v novém roce
        Díky ,snad ,já to nehrotím,tatínek to prožívá víc . Naštěstí ten jeho čas strávený s ní je minimální  
        markíla   | 15.01.2020 21:38:14
        Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Tak se hlásím v novém roce
      hezký, šikovní.. Tak snad vás ty nemoce obešly..
      moninif   | 15.01.2020 21:03:55
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Tak se hlásím v novém roce
        Díky ,snad. A co ty jak se máš ?
        markíla   | 15.01.2020 21:52:56
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: Tak se hlásím v novém roce
          u nás nic moc nového.. Prázdniny jsme byli doma, ale cestovali jsme když to šlo na hory, aspoň že tam aspoň nějaký sníh je, ale je to bída.. Itálii plánujeme na jaře, tak uvidím zda tam bude ještě na čem lyžovat :-) Jsem zvědavá na jarní prázdniny, letos jsem se rozhodla zůstat u nás, ale nevím zda to byl správný nápad, u našich se zatím vše spíš zelená než aby tam byl sníh...
          moninif   | 16.01.2020 09:26:35
          Reagovat | URL příspěvku
          • \
            RE: Tak se hlásím v novém roce
            Tak o jarnakach prinejhorsim místo na lyže vyrazíte na kola   zatím ta zima nic moc, máš pravdu,tady až teď jsou teploty kolem 4st,doted tu bylo kolem 10st. Sníh prý není ani na horách ,je to bída ,ale loni jsme byli dvakrát na českých horách a bylo senzačně ,vždycky azuro a hromada sněhu . Tak držím palce ať vám to vyjde a ještě něco nachumelí.
            markíla   | 18.01.2020 21:49:02
            Reagovat | URL příspěvku
            • \
              RE: Tak se hlásím v novém roce
              Na horách sníh je, teda aspoň tady, ale fakt až od 700-800m.n.m, jinak nic.. Teda sice včerejška sněží, tak uvidíme zda to vydrží nebo ne... Jinak máš kola to jistí :)
              moninif   | 19.01.2020 21:01:35
              Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Tak se hlásím v novém roce
      Ahojky, tak s odřenýma ušima přeji PF2020 a moc se omlouvám,že jsem nebyla schopná ještě dodnes odepsat,ale aspon jsem si vzkaz přečetla a děkuji za dobré rady a pomoc.Upřímně jsem ještě nestihla přečíst ani tuto diskuzi,ale určitě mrknu co je nového,dala jsem si BOl i jako letošní předsevzetí,že se budu věnovat víc známým a BOLu,no tak mi to očividně vychází ,že  
      Určitě brzy napíšu,měli jsme komplikovaný konec léta ze zdr.důvodů,musela jsem zrušit kurz plavání a seděli jsme doma,vše písnu,prozatím at jste zdraví,my se právě dostáváme z jakési chřipky či virozy.Takže nicmoc.
      papa   
      Lenka/79   | 22.01.2020 23:09:21
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Tak se hlásím v novém roce
        jé ahoj,říkala jsem si že asi nestíháš.Tak hlavně ať jste zdraví  
        markíla   | 27.01.2020 16:06:54
        Reagovat | URL příspěvku

Téma: DNES: Můj dnešní program, počasí dnes, nálada dnes, DNES slaví (strana 3731)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×