Inzerce
Inzerce
Inzerce

prázdniny už to mají za sebou - diskuze

  • prázdniny už to mají za sebou
    letí to jak blázen.. a prázdniny skoro fuč.. ym bydlíme víceméně ve stanu..domu se otočíme vždy na den abychom přeprali hadry- jo máme strašně málo spodáru:o)) a zase naložíme auto a frčíme na jiné místo.. Thea uz se dočkala a drandí na velkém kole.. Ted stíháme každý víkend i závody- zatím se daří..ale do konce sezóny ještě zbývá chvíli a tak makat musí stále:o)) Taky jsme zavedli opakování. Thea už si otevřela předšk. týdeníčky... a tobi opakuje hlavně násobilku a psaní- prý mami, já zapoměl jak se píší některá písmena  ale jen tak pomaličku:o) Dneska doma uklizim, přebaluji, peru, susším, tobi odpo zvládne oslavu narozenin u kamarádky, a zítra ráno sbalím děti a zase odjíždím.. No a pak už to vypadá na zklidnění a poslední týden už musím do práce, takže děti budou doma, a už tam máme naplánu jen pár akcí a oslav, a výletů. a decka budou se psychicky připravovat zase na ten strašnej stereotyp, a prudění učitelů.. :o)
    A musím vám říct, že jak se otočíme doma jednou za čas- bych nevěřila kolik pavučin a pavouku se k nám stihne nastěhovat.. a taky myši:( ty me teda serou maximálně.. A jak koukám dle mrtvosti tady, vy užíváte taky porad nekde, a už se tesím az si vsechny vase zazitky proctu...        mejte se prima!!
    amalie2011   | 15.08.2019 10:57:17 | Reakcí: 1, poslední: 16.08.2019 08:53:19
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku

Téma: DNES: Můj dnešní program, počasí dnes, nálada dnes, DNES slaví (strana 3726)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×