banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Dala jsem si predsevzeti - diskuze

20 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
tohle jaro se naucim jist spenat.Mam blok z detstvi, asi ze skolni jidelny, tak ho zkusim prekonat. Vidim to na lasagne se spenatem a nejakou dobrou omackou, to by mohla byt dobra terapie.
Však začni pomaloučku - zasaď si ho, vypěstuj s láskou a pak si určitě pochutnáte všichni. To my kupodivu špenát můžem všichni
já myslím, že to půjde, on ten listovej má s jídelnovým společný leda tak název. se dají dělat i různý saláty třeba...
zkuz pizzu se spenatem (listovym),mnam...
@plaz To zkusím,mňam
mě chutná třeba s nivou nebo balkánským sýrem, ale ten listový, + brambory
ja nesnasim todivne patlave hnusne s vajickem co se dava ke knedliku a masu..ale naucila jsem se jist tak,ze nejdrive spenatove testoviny..zapecene..,paklistovy cesrtvy spenat spareny a zapeceny s testovinama a rybama nebo masem..a nakonec i smazeny na olivovymoleji s cesnekem azelenymkorenim ajen tak stouchany brambor apod..a to delame dodnes..naucila jsemse to jist v dalamcii a italii..ale tu kejdu co je v jidelnach a nebo porad dost lidi v ari doma porad nejim
Ten listový je super udelat tak ,že nakrájaš cesnak dáš na trochu olivového oleja na pánev,hodíš do toho spenát,pár krát zamýchš a máš mňamku jak blázen a nebo,losos,mrazený špenat,smotana a tagalliete,taky super
já ho taky dlouho nejedla, ani když ho uvařila mamka... ale když jsem si ho udělala sama, tak to kupodivu šlo a chutnal začínala jsem na protlaku a teď mám radši listový... ale když dělám knedlo, vepřo, špenát, tak chlap chce vždycky jen protlak...
tak já zase miluju ten kravinec :DDD víš že jsem nikdy nejedla ten listový ???? Ani vlastně nevím jak se to dělá.
@lucie73 kravinec je fajny nazev,ale me moooc chutna a to jsem ho v detstvi taky nechtela
@lucie73 Já taky ne.
Taky jsem měla blok z jídelny.Přešla jsem na listový od Bonduele a jsem spokojená a bříško nacpané
@tygřímáma ten je výborný
Hlavně si nekupuj protlak.... taky jsem měla blok z jídelny Čerstvý listový je vynikající. A ve smetanové omáčce na těstoviny nebo gnocchi je dobrý i sekaný.
nebo začni v restauraci.
@Honafa no to nee, ja si dam neco za 150 Kc a pak to bude hnusne, to vis, ze jo
Hlavně si kup nějaký kvalitní..nebo zkus zapečené gnocchi s kuřecím masem a listovým špenátem a smetanou + sýr...uvidíš že ti to zachutná
Hodně úspěchů.Jsem čuně, jím špenát syrový. Doma vařený nikdo nechce, v mražáku je protlak na manželovy mince(už jsem psala dřív) tak si sem tam odkrojím, vlastně odseknu.
@ syrovy je pro me asi taky hodne schudny, ja hlavne nechci jist takovy ten zeleny rozblemcany kravinec
@zajic To je protlak - to fakt nejez. Chce to kvalitní listový špenát.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

26 %
19 hlasů

69 %
51 hlasů

5 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 74 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici